23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overfladebehandlingen forbedrer produktionskapaciteten og bidrager til bæredygtigheden

Det høje tørstofindhold i TEKNODUR COMBI 3560-75 reducerer VOC-udledningen fra overfladebehandlingsprocesserne betydeligt, mens det enkeltlagsbaserede overfladebehandlingssystem i sig selv reducerer mængden af malingsaffald.

Innovationen, effektiviteten, brugervenligheden og bæredygtigheden af nye overfladebehandlinger er stadigt vigtigere faktorer i industrielle overfladebehandlingsprocesser. Enkeltlags "direkte-på-metal-overfladebehandlinger" er lidt dyrere end normale grundere og topcoats, men deres absolutte fordel er højere produktionskapacitet. Derudover reduceres tørretiden, da der er færre lag maling at arbejde med.

Teknos' kunde, Premekon Oy, er specialist i fremstilling af stålserviceplatforme til industriel anvendelse. Virksomhedens styrke ligger i dens designtilgang, hvor man tilbyder kunden enkle, nøglefærdige løsninger, hvoraf de fleste er rettet mod papirfabrikker over hele verden. Materialevalgene er bl.a. malet eller varmgalvaniseret stål, rustfrit stål og aluminium.

Korrosionsbeskyttelse og ståloverfladers slagfasthed er vigtige faktorer, der skal tages i betragtning ved fremstilling af konstruktioner til industrianlæg. Derfor er det ikke overraskende, at overfladerne på størstedelen af produkterne, der er designet og fremstillet af den finske virksomhed Premekon Oy, og som bl.a. består af maskinplatforme, trapper eller gelændere, er beskyttet med TEKNODUR COMBI 3560-75-polyuretangrunder til enkeltlagsmaling.

TEKNODUR COMBI 3560-75 reducerer malingsaffald og VOC-udledning.
Læs mere på vores webside om, hvordan Teknos kan hjælpe din virksomhed med den optimale løsning.

 

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

JI
Jack Ivanhoe
Technical Service Specialist
+45 20668292 jack.ivanhoe@teknos.com

Send til en kollega

0.078