23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt og alsidig løsning til to-akse systemer

Denne 2-akse-driver giver mulighed for markante pladsbesparelser i din applikation!

Sammenlignet med den tidligere model er størrelsen blevet reduceret markant – syv centimeter i længden – og der er stadig størrelsesmæssige fordele i forhold til brugen af to en-akse-driver. 

Den nye driver styrer AZ-stepmotorer, der er udstyret med en mekanisk absolutværdisensor, der er meget effektive stepmotordrev med lukket kredsløb. De samme motorer fungerer også som drev i aktuatorer som f.eks. lineære føringer, cylindre, rundborde eller tandstangssystemer. 

Driveren er alsidig kan benyttes til mange forskellige applikationer. Ved kombination af forskellige drev bliver styringen af komponenterne således væsentligt forenklet. 

Hurtig og enkel at tilslutte
Samtidig er det værd at bemærke, at der kræves mindre ledningsføring ved brug af 2-akse-driveren.

Driveren er EtherCAT-kompatibel, og tilslutningen til feltbusnettet er enkel via Ethernet-kablet. Indstilling og udførelse af driftsdata samt indstilling af forskellige parametre, udgivelse af alarmoplysninger og overvågningsfunktioner kan styres via netværket. Kommandoer og statusmeddelelser overføres i realtid.

På denne måde kan bevægelserne af flere synkront arbejdende stepmotorer udføres pålideligt og præcist.

Til applikationer med tre eller fire akser kan vi tilbyde et bredt udvalg af flerakse-driveren. Alle flerakse-drivere drives med 24/48 VDC.

Vil du høre mere om 2-akse driveren?
Kontakt os i dag, og lad os finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Du træffer dit Eegholm team på telefon 7312 1212

 

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.051