23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bidevenlige og bæredygtige gåsefødder til de mindste

Da Løvens Hule-virksomheden Hush Little One skulle finde den helt rigtige leverandør til sit nye børneprodukt, vandt Gravlund Industrigummi på både bløde og hårde værdier.

Sara Baudtler og hendes mand, Nicolaj, har siden 2018 været på en mission for at give en bedre nattesøvn til småbørn og deres forældre ved hjælp af børnevenlige tyngdedyner. Efter et besøg i Løvens Hule kunne parret tage hjem med Anne Stampe Olesen som investor i virksomheden, og derefter blev kursen sat mod fremtiden - og dermed også nye produkter.

Et produkt, som Sara Baudtler har ønsket at skabe længe, var en bæredygtig og langtidsholdbar krammebamse, og dén er blevet vækket til live i samarbejde med Gravlund Industrigummi:

- De fleste børn har en yndlingsbamse; nogle tager den endda med sig ind i voksenlivet som et minde fra barndommen. Men små børn har det også med at bide i bamsen, så det kan være nødvendigt at give den en vask - eller i værste fald må den udskiftes. Det er dét, vi har ønsket at finde en løsning på, så de små kan beholde deres yndlingsbamse lige så længe, de har lyst til det, fortæller Sara Baudtler, som med sin viden om tekstiler "bare" manglede kompetencer om gummi til sit projekt.

Som ved alle andre projekter hos Gravlund Industrigummi startede også dette projekt med et besøg på gummifabrikken i Ballerup, hvor Sara havde lejlighed til at blive klogere på gummimaterialet:

- Jeg fik et rigtig godt indtryk af virksomheden og deres måde at arbejde på, og samtidig bød de ind med masser af tanker og erfaringer, selvom de på det tidspunkt ikke var valgt som leverandør. Vi kunne sagtens have valgt en billigere leverandør, men for os er samarbejdet vigtigere, og derfor var det et oplagt valg at arbejde med Gravlund Industrigummi.

Hele processen fra tanke til færdigt produkt har været omfattende. Alene med valg af gummimateriale, compound og indfarvning har der været timevis af læring for iværksætteren:

- Jeg ved rigtig meget om tekstiler, men hele gummiverdenen var ny for mig, og det virkede til tider lidt overvældende. Men André Dahl og teamet ved Gravlund har været rigtig gode til at give gode råd og vejlede os undervejs. 

Slutproduktet har fået bidevenlige fødder i fødevaregodkendt silikone. De er langtidsholdbare, flot indfarvet og lige til at tage ud af bamsen og give en vask, når de trænger.

Om samarbejdet med Gravlund Industrigummi siger hun:

- Det er en virkelig detaljeorienteret virksomhed. Da den første udfaldsprøve var klar, var vi mest af alt begejstrede over at se produktet i virkeligheden. André var derimod fokuseret på en lille detalje, som han ikke var tilfreds med - så støbeformen blev modificeret indtil han selv kunne godkende kvaliteten. Det er en indsats, vi kun kan være taknemmelige for, siger indehaveren af Hush Little One.

Ønsker du troværdig rådgivning om gummimaterialer til dit næste projekt? Kontakt os på telefon 44669830  eller info@gravlund.dk og hør hvordan, vi kan hjælpe dig på vej.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047