23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gør plads! Nu skal der varmvulkaniseres til kæmpe offshore projekt

Vi har glædet os til at komme i gang med det historiske store amerikanske offshore projekt, Coastal Virginia Offshore Wind, og har netop modtaget den første portion af stålelementer, som vi skal pålægge med vores velkendte varmvulkaniseret gummiløsning.

Og vi får travlt, for vi vil i løbet af året, modtage mange flere af disse, da vi i alt skal varmvulkanisere gummi på 4.928 stk. stålelementer i forskellige størrelser til hele projektet.

Se video af stålelementerne her

Stålelementerne bliver efterfølgende en del af havmølle-fundamenternes boat landings, som er det område, hvor serviceskibene lægger til, når der skal overføres mandskab til og fra havvindmøllen. Vores gummiløsning beskytter stålkonstruktionens svejsninger, som udsættes for en enorm belastning når skibene lægger til. Det er efterhånden et krav fra branchen, at gummiet varmvulkaniseres på stålelementerne, da den metode er langt mere holdbar og slidstærk end limning.

 


Vil du se flere af vores projekter? Følg os på Linkedin og få et spændende indblik i vores nyeste projekter og nyheder indenfor teknisk gummi, plast og skum.

Følg os 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.048