23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 spørgsmål du bør stille dig selv for bedre låsesikkerhed

Mange private hjem såvel som virksomheder har i dag forældede og dermed også sårbare låsesystemer. Det svækker sikkerheden og gør det dermed nemmere for indbrudstyve at tvinge sig adgang. Læs mere og bliv klogere på, om dit låsesystem er sikkert nok.

Hvor længe er det siden, du sidst har skiftet dit låsesystem? For mange er svaret "for længe". Mange både private hjem såvel som virksomheder har nemlig forældede og sårbare låsesystemer på deres døre, som gør det nemt for indbrudstyve at tvinge sig adgang til områder, man ellers havde en forestilling om, var sikre. 

5 vigtige spørgsmål, du kan stille dig selv for bedre låsesikkerhed

 • Hvor gammelt er mit låsesystem?
  Er dit låsesystem mere end 10 år gammelt, er det ofte for gammelt og bør derfor blive udskiftet. Låseteknologien udvikler sig hastigt, og det er derfor en rigtig god investering at lade sit låsesystem opdatere, før uheldet er ude.

 • Hvor mange stifter er der i min lås?
  Mange yderdøre er i dag udstyret med låse med færre end 6 stifter, som er forholdsvist nemme for indbrudstyve at dirke op. Derfor bør disse begrænses til postkasser eller indendørs brug. Bruger du en rundhovedet nøgle til dine yderdøre, er der især grund til at få udskiftet dine låse. Disse har nemlig et af de laveste sikkerhedsniveauer på markedet. 

 • Har jeg styr på, hvor mange nøgler jeg har i omløb?
  Ofte har virksomheder mange nøgler i omløb, men ingen kontrol over, hvem der har nøglerne og om der er bortkomne nøgler iblandt. De løber dermed en stor risiko for at en nøgle havner i de forkerte hænder - helt uden at være klar over det.

 • Er mine låse og nøgler sikret via patent og dermed høj kopisikkerhed?
  Det kan være en rigtig god idé at se efter et låsesystem, der er sikret af patent med nøgler, der dermed har høj kopisikkerhed. Er dine nøgler ikke patenterede, kan de hurtigt og for meget få penge kopieres og spredes og dermed ende i de forkerte hænder.

 • Hvad siger mit forsikringskrav?
  Har din virksomhed et forsikringskrav, kan det være en god idé at tjekke op på, om dine låse overhovedet lever op til sit forsikringskrav. Klik her for at læse mere om forsikringskrav. 

Har du brug for en professionel vurdering af dit låsesystem? 
G4S står med sin specialiserede låseservice-afdeling klar til at tage et kig på dit låsesystem og give et uforpligtende tilbud på et nyt låsesystem, der passer godt på dine værdier. 

Tryk her for et gratis sikkerhedstjek og uforpligtende tilbud på et nyt låsesystem til din virksomhed. 

G4S Security Services A/S
Roskildevej 157
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26891280
P nummer: 1002894542

Send til en kollega

0.047