23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forsyningsudfordringer førte til bedre prioritering hos Dan-Element

Betonvirksomheden Dan-Element, der ligger ved Skive, oplevede udfordringer i forsyningskæden, hvilket fik ledelsen til at tilmelde sig Modstandsdygtig.DK.

”Vi tilmeldte os Modstandsdygtig fordi vi stod i nogle aktuelle problemstillinger med hensyn til vores forsyningskæde. Vi havde nogle mangler ved de ressourcer, som indgår i vores produktion.”

Sådan siger Jens Andreasen, chef for betonvirksomheden Dan-Element A/S's fabrik i Lyby ved Skive. Dan-Element producerer betonelementer af forskellig art til B2B-markedet.

Virksomhedens forsyningsudfordringer fik dem til at søge hjælp hos Modstandsdygtig.DK. Projektets konsulenter hjalp Jens og kollegerne med at danne sig et overblik over virksomhedens aktuelle situation og få prioriteret, hvor der skulle sættes ind først – i fællesskab, så alle vidste hvad der foregik og fokuserede på samme mål.

Jens’ bedste råd til andre virksomheder, der skal arbejde med at opbygge deres modstandsdygtighed, er at sørge for at alle ledere i virksomheden deltager i arbejdet, så alle bakker op om at vi nu skal prioritere at løse lige præcis dette problem.

Vil du også gerne finde ud af, hvordan din virksomhed kan blive mere modstandsdygtig?

Så book et gratis strategisk sparringsmøde lige her ≫

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Troels B. Andersen
Projektleder
+45 72201689 tbea@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047