23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PanzerGlass imødegår bæredygtighedskrav med fokus på emballage

Den østjyske producent af mobilbeskyttelse arbejder med at øge deres robusthed og resiliens i samarbejde med Modstandsdygtig.DK.

PanzerGlass deler i denne video deres erfaringer med at øge deres modstandsdygtighed og hvordan Modstandsdygtig.DK-programmet spillede en afgørende rolle i denne proces.

Caper Aaen, COO i PanzerGlass udtaler, at "der er ingen tvivl om, at det at have været igennem Modstandsdygtig-programmet har været med til at udvikle vores emballage til det level som vi arbejder på lige p.t." Han nævner også, at "et af de områder, hvor vi ikke har været særlig modstandsdygtige og ikke været klar til fremtidens krav, det har været emballage. Det har vi fået hjælp til at identificere."

PanzerGlass roser også konsulenterne fra Modstandsdygtig.DK og deres metode og modelapparat, som har været nemt at arbejde med. Som Caper Aaen siger, "Konsulenterne fra Modstandsdygtig.DK har været vant til at køre denne slags projekter. Det gør at det har været nemt at gå til. De har en metode og et modelapparat, som har været godt for os at arbejde med."

Vil du også gerne finde ud af, hvordan din virksomhed kan blive mere modstandsdygtig?

Så book et gratis strategisk sparringsmøde lige her ≫

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Troels B. Andersen
Sektionsleder
+45 72201689 tbea@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047