23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WERMA konfigurator til signallys og lyd alarmer

I store produktionshaller er det vigtigt med både visuelt og akustisk signal for at opnå operatørenes opmærksomhed. Men hvordan finder man den rigtige løsning til en aktuel opgave. Svaret findes lettere ved at bruge WERMA konfiguratoren.

WERMA har en rigtig fin konfigurator som kan hjælpe med at finde frem til den rigtige signalløsning, konfiguratoren for de traditionelle lystårne og lamper finderdu lige her:

-  Konfigurator for KombiSIGN lystårne 40mm og 70mm

- Konfigurator for Kompakt 37 lystårne

- Konfigurator for runde Traffic Light 890

- Konfigurator for kvadratiske Traffic Light 853

- Konfigurator for EvoSIGNAL mini, mini, maxi beacon

Alle WERMA signallamper er baseret på LED teknologi og der findes  modeller specifikt udviklet til at fra til alt fra rene rum til hård industri med masser af fugt og støv.

Sidste nye skud på stammen er lystårnet eSIGN hvor lystårnet leveres i en enkelt og samlet udgave der kan sættes op til at vise alle mulige farver, kombinationer og lyde, dette lystårn er udført i IP69 og kan derfor benyttes til næsten alle opgaver. Dette gør indkøb og lager væsentligt lettere, idet en enkelt model kan løse stort set alle signalopgaver i en virksomhed, eSIGN lampen finder du mere om her.

Hvis du vil vide mere om de løsninger WERMA tilbyder, eller hvis du ønsker at teste en mulig løsning, så er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på 60208040, eller bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.048