23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KUKA præsenterer den nye KR 3 AGILUS - en hurtig letvægter.

I oktober begynder KUKA at sælge den seneste tilføjelse til smårobotserien KR AGILUS.

Den nye KR 3 AGILUS er en ekstrem hurtigt, let robot, der er ideel til automationsløsninger, for eksempel i elektronikindustrien.

Den lille og ekstremt kompakte KR 3 AGILUS arbejder meget hurtigt med høj præcision og supplerer KUKA rækken af mini robotter.

- Den er virkelig hurtig!. KR 3 AGILUS klarer over 160 picks i minuttet. Det er virkelig ekstremt for en seks-akset robot, siger Joacim Lorentsson, Nordisk salgschef for KUKA Nordic AB.

Hastigheden er unik og afhænger til dels af at KR 3 AGILUS er udstyret med gearkasser på de 3 mest anvendte akser 1,4 og 6. Det betyder, at den vil være mere præcis og stabil end andre små robotter, som normalt har et remtræk på de fleste akser.

KR 3 AGILUS er derfor lavet til applikationer, der kræver korte cyklustider kombineret med høj volumen produktion - materiale, smådelsmontering, skruning, lodning, limning, emballering, test og kontrol applikationer.

- Robotten er ideel til kunder, der ønsker at føde emner hurtigt eller køre mange korte hurtige cyklusser, for eksempel, kunder i elektronikindustrien, som er en af de største og hurtigst voksende markeder for automatisering. Men KR 3 AGILUS er selvfølgelig også egnet til fødevarer, emballage industrien og andre brancher, siger Joacim Lorentsson.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047