23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordic Gluten Free Bakery har fået eksport-skub

Erhvervshus Midtjylland har hjulpet bagervirksomheden med stor succes i Danmark med kontakter og kendskab til det tyske marked.

Brød, boller og kager fra Nordic Gluten Free Bakery uden gluten, hvede og laktose går som varmt brød på det danske marked.

Siden direktør Laila Finding sammen med sin mand startede virksomheden i 2018, har de solgt tusindvis af morgenbrød og boller til detailhandlen, hoteller og sygehuse.

Bageriet i Ølholm, som de selv har bygget, er vokset til 19 medarbejdere. Og nu vil de to bagere med 75 års erfaring også afsætte deres produkter syd for grænsen.

Erhvervshus Midtjylland har hjulpet os med at komme i gang med eksport til Tyskland. Jeg tror ikke, vi havde fået så gode kontakter og kendskab til det tyske marked uden den hjælp”, siger direktør Laila Finding.

 Fulde af optimisme
De er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå med at eksportere til forbrugere syd for grænsen.

Deres vision var fra starten bedre brød på markedet til niecen Tilde og andre som hende, som ikke kan tåle almindeligt brød. Derfor udviklede de en serie af brød og boller uden gluten, hvede og laktose, som er opkaldt efter niecen.

”Vi er fulde af optimisme i forhold til, at tyskerne også kommer til at tage godt imod vores produkter, som vi mener, er af bedre kvalitet end dem, der findes på det tyske marked”, siger Laila Finding.
 
Hun og hendes mand har tidligere haft et stort bageri i Odense, men kendte ikke til erhvervshusene og de mange muligheder for virksomheder som deres.

”Vi er vant til at finde ud af alting selv. Og som virksomhedsejer kan man føle sig meget alene. Men nu ved vi, at der faktisk findes nogen, vi kan spørge. Og at der er EU-midler, vi kan få gavn af, når vi skal udvikle virksomheden”, siger Laila Finding. 

Nordic Gluten Free Bakery blev kontaktet af virksomhedskonsulent Jesper O.H. Sørensen, og han har været en god sparringspartner siden, påpeger hun.

”Vi har allerede lært meget af dialogen med dygtige folk, der spørger ind til, om vi har tænkt på det og det. Det betyder meget, for vi er ikke eksperter f.eks. på det tyske marked, og vi synes, vi har rigeligt at gøre”, siger Laila Finding.

Hun finder det inspirerende at lytte til, hvad andre har af gode ideer. Og forventer at Erhvervshus Midtjylland også kan bidrage til, at virksomheden bliver mere grøn.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047