23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AMADA Revolverstanser model EMZ3612-M2: Markant opgradering af stanseafdeling hos jpbc

Hos jpbc er vi i fuld gang med installationen af vores nye AMADA revolverstanser, model EMZ3612-M2. Med denne investering udvider vi vores stanseafdeling med den nyeste teknologi og optimerer produktionskapaciteten markant.

EMZ3612-M2 er udstyret med et børstebord, der modvirker ridser på bagsiden, samt strømbesparende drevsystemer med et standbyforbrug på 1 kW og et gennemsnitligt driftsforbrug på 4,5 kW. Dette hjælper os med at bevæge os i retning af en mere miljøvenlig produktion. Den solide og kraftige værktøjsrevolver er fremstillet af slidstærk støbejernslegering og har en tykkelse på 120 mm, hvilket giver værktøjsrevolveren de bedste forudsætninger for præcis justering mellem stempel og matrice og sikrer dermed den højeste mulige præcision i stanseprocessen.

De valgfrie værktøjsidentifikationssystemer og dedikerede gevindstationer reducerer opstillings-tider og muliggør flere integrerede processer, hvilket vil øge effektiviteten og forbedre bearbejdningsprocesserne i vores stanseafdeling.

"Automatisering og optimering af bearbejdningsprocesserne samt fokus på energibesparelser, har været en afgørende faktor for os, da vi valgte vores nye stansemaskine. Vores kunder forventer høj kvalitet og hurtige leveringstider, derfor søger vi altid pålidelige maskinløsninger, der kan optimere vores produktionsprocesser" - udtaler Henrik Høgh.

Features og fordele: EMZ3612-M2 Revolverstanser

Alsidighed og optimering
Maskinindstillingstider reduceres med hurtig og enkel udskiftning af matricerne.

Dedikerede gevindstationer
Gevindskæringsprocessen automatiseres under stansningen, hvilket forkorter den samlede bearbejdningstid.

Stort arbejdsområde
EMZ3612-M2 kan bearbejde plader op til 3050 x 1525 mm uden behov for repositionering, hvilket reducerer bearbejdningstiderne og øger effektiviteten.

Energibesparende
EMZ3612 har et lavt energiforbrug med et gennemsnitligt forbrug på 4,5 kW.

----------------------------------

Vil du vide mere? 
Vi ser frem til at levere kvalitetsløsninger med korteleveringstider til vores kunder. For mere information eller forespørgsler om vores nye EMZ3612-M2 Revolverstansemaskine, er du velkommen til at kontakte salgsteamet hos jpbc på telefon 86 65 92 22. 

 

jpbc A/S
Frederiksgade 33
8840 Rødkærsbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13484279
P nummer: 1000572644

Kontaktperson

Poul Vistisen
Salgschef
+45 81 40 20 21 pov@jpbc.dk

Send til en kollega

0.047