23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dårlig belysning på byggepladsen? Løs det med fleksible og kraftfulde arbejdslamper

På en travl byggeplads er god belysning afgørende for effektiviteten og sikkerheden. Nu hvor de mørke og kolde dage for alvor kommer snigende, sætter det krav til de arbejdslamper, der anvendes.

Udløber
1. september 2026

SCANGRIP har udviklet en helt ny serie af banebrydende CONNECT arbejdslamper, der både giver komplet fleksibilitet og et effektivt arbejdslys. Det innovative design gør det muligt at bruge dit eksisterende batteri fra førende værktøjsmærker på arbejdslampen via en matchende SCANGRIP CONNECTOR. Dette eliminerer behovet for at bære rundt på ekstra batterier eller opladere på byggepladsen og giver dig frihed til at anvende det batteri, som du allerede har til rådighed.

Arbejder du f.eks. i mørke hjørner, skabe eller loftrum, hvor en almindelig lygte ikke altid kan give tilstrækkelig belysning, så kan du nemt tilkoble et batteri fra dit værktøj på en SCANGRIP CONNECT arbejdslampe og tage den med dig rundt på byggepladsen. Dette gør det muligt at arbejde præcist og undgå potentielle fejl på grund af dårlig belysning.

Spørg efter SCANGRIP i din lokale håndværkerbutik.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.062