23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Demonstration af Invertek vandtæt IP66 frekvensdrev på HI Industri & Teknik, mød os på stand G5666

Se en live demonstration af et Invertek IP66 frekvensdrev, der bliver spulet med vand, se også en demonstration af, hvordan du styrer drevet fra en mobiltelefon. Se hvordan ændringer kan udføres hot, imens drevet kører, og se driftsdata kurverne live på din mobilskærm. Mød os på stand G5666 fra den 3-5 oktober 2023.

Udløber
8. marts 2024

Besøg os på stand G5666 på HI Industri og Teknik og se en live våddriftsdemonstration af Invertek IP66 og Nema 4X frekvensdrev til brug i våde rum og til udendørs drift.

Rigtigt mange brancher kan med fordel bruge et vand- og støvtæt frekvensdrev.

Fødevare - og medicinalindustrien stiller eksempelvis store krav til de materialer, som udstyret er konstrueret af samt komponenternes evne til at modstå intensiv rengøring og til den interne og eksterne rengøringsvenlighed.

Kemisk industri og udendørs applikationer har ligeledes krav til robusthed over for vand, kemikaliedampe og støv.

Da næsten alle maskiner efterhånden styres og løbende hastighedsreguleres under produktions- og rengøringsprocesserne, så bliver det mere og mere almindeligt at benytte frekvensregulering  flere steder på maskinerne.

På nye maskiner er det let at integrere IP20 drev i de elskabe, som maskinen designes med, hvorimod det kan være mere besværligt, når ældre maskiner skal energi- og produktionsoptimeres. Ofte er det svært at finde ledig plads i de eksisterende elskabe, og en lettere løsning vil i mange tilfælde være at montere et frekvensdrev, der ikke behøver at sidde i et vandtæt elskab.

Invertek IP66 drev findes i flere udgaver med eller uden indbygget PLC, der kan løse 95% af alle industrielle opgaver. Fordelene ved at kunne montere drevet uden brug af et elskab, er:

  • Mindre krav til plads på det sted drevet skal monteres
  • Direkte aflæsning af driftsdata samt adgang til styrepanel uden først at skulle åbne et skab
  • Mere simpel montage samt færre indkøb og ingen udgift til design og montage af elskab inden opsætning 
  • Invertek E3 i IP66 med kontakter på fronten af drevet er yderst populært på mobile pumpevogne, da drevet kan monteres direkte på pumpevognens ramme, og operatøren har let adgang til start/stop af pumpen, regulering af hastigheden op og ned samt mulighed for vending af motorens omdrejningsretning

Bluetooth forbindelse med hot kontrol og dataadgang til Invertek drevet:

Alle Invertek drev er forsynet med et RJ45 stik, hvor man kan indsætte et lille bluetooth stick kaldet Optistick.

Med bluetooth kan man meget nemt kommunikere med drevet fra sin mobil telefon, man skal blot installere den gratis Invertek App der hedder Optitools.

Med mobilen i hånden og forbundet til drevet kan man se og rette alle parametre, imens drevet kører.

Man kan også se de aktuelle driftsdata live , hvor data løbende opsamles og vises i online kurver på din mobilskærm, hvilket gør det let at kontrollerere, hvad der sker, inden et drev tripper i en given driftssituation. Trouble shooting har aldrig været lettere.

Vi har en kørende opstilling med et IP66 drev, hvor du kan se, hvor let det virker, og hvor god en hjælp det er.

Såfremt du har en serieproduktion af maskiner, vil du også sætte pris på, at der kan gemmes uendeligt mange drevopsætninger, som kan navngives efter eget ønske. Når et nyt jomfrueligt drev skal sættes op, så flytter du på 20 sekunder alle opsætningsdata fra din mobil til drevet. Det er hurtigt og reducerer risikoen for fejl under opsætning. Med andre ord er det godt for dit QA.

Hvis du har tekniske spørgsmål, eller ønsker at belyse mulighederne ifm en applikation, så er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på tlf: 60208040, eller mail: bz@robotech.dk.

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.046