23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pneumatisk-hydraulisk pressesystem til højtryksforsøg

STRECON pressesystemet til højtryks / højtemperatur eksperimenter er et meget stærkt og kompakt hydraulisk stempelcylinder apparat, som kan designes op til 6 GPa i pressetryk og en temperatur på 2000° C i cellen.

Ud over det høje tryk, er pressen udstyret med en 600 bars hydraulik systemløsning kombineret med en pneumatisk pumpe, som tillader et statisk celletryk i en længere periode, for eksempel 6-8 uger.

Pressesystemet anvendes normalt til højtryk/højtemperatur eksperimenter på universiteter og laboratorier inden for forskning som geovidenskab, geokemi, mineralogi, petrologi og lignende forskningsområder. 

Det kompakte pressedesign er muligt på grund af båndvikling af presserammen kombineret med den 600 bars hydrauliske pumpeenhed. Dette unikke design hjælper med den samlede styrke og vægt på pressen. 

Værktøjet til pressen er også lavet med båndviklingsteknologien og er ca. dobbelt så stærk som standard værktøjssystemer. Dette unikke værktøjsdesign giver mulighed for et højere celletryk, forlænget levetid og et værktøjssystem, der kan genbruges adskillige gange med fuld kapacitet.

Læs mere om HPE pressen fra STRECON her.

Du er også meget velkommen til at sende os en forespørgsel på info@strecon.com

__________________________

STRECON A/S er en ledende udvikler og producent af båndviklede, højstyrke værktøjs- og maskinkonstruktioner, der anvendes til forskellige industrielle formål. I de senere år har STRECON taget en ledende position i udvikling og fremstilling af et robotbaseret maskinsystem til højpræcisionspolering af form- og presseværktøjer til industrien. Virksomhedens tredje hovedområde er udvikling og fremstilling af industrielt specialudstyr til enkeltkunder. 

Læs mere om STRECON på www.strecon.com

STRECON A/S
Stødagervej 5
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25821505
P nummer: 1008177887

Kontaktperson

KS
Kontakt STRECON
info@strecon.com

Send til en kollega

0.047