23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sparring udvikler By Bit

Bit Dahl driver virksomhed alene. Derfor betyder det meget, at hun har en virksomhedskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland at vende sine overvejelser med.

Festlige borddækninger med hørduge, guldbestik og gamle messinglysestager kan opleves i Bit Dahls butik By Bit i landsbyen Jebjerg tæt på Skive.

Herfra sælger og lejer hun hørduge og servietter ud sammen med eksklusivt service og anden bordpynt til kunder i hele Danmark samt hendes egne produkter med genbrugsmaterialer.

Som soloselvstændig kommer Bit Dahl indimellem i tvivl om, hvad der er bedst at gøre. Og så kontakter hun virksomhedskonsulent Maria Louise Engelbredt i Erhvervshus Midtjylland. Uanset om det drejer sig om forretningsudvikling, strategi eller digitalisering.

”Hun kender de problemer, man kan stå i, når man driver virksomhed alene og har brug for at vende ting. Det har en kæmpe betydning, at jeg har Maria at sparre med. F.eks. når det gælder prissætning, for hun ser tingene med helt andre øjne, end jeg gør, og det er rigtig godt”, siger Bit Dahl.

Mentor giver effektiv hjælp
Det sidste års tid har hun jævnligt haft kontakt med virksomhedskonsulenten. Når hun har brug for sparring eller vejledning, skriver hun til Maria Louise Engelbredt, og så holder de et digitalt møde. Virksomhedskonsulenten har også besøgt By Bit flere gange.
 
”Jeg er meget glad for at vide, at jeg altid kan kontakte Maria. Det er den mest effektive hjælp, jeg har fået igennem de ca. 8 år, jeg har været iværksætter. Hun fungerer som en form for mentor, og det er lige, hvad jeg har brug for”, understreger Bit Dahl.

På baggrund af sparring fra Maria Louise Engelbredt har Bit Dahl fået bedre styr på udlejningen af service og fået opbygget en ny hjemmeside til det forretningsområde, som er koblet sammen med hendes anden hjemmeside.

Efter input fra Maria har jeg arbejdet intenst, og min omsætning er på vej op. Med hendes hjælp er jeg også blevet bedre til at sælge og skabe mersalg”, fremhæver Bit Dahl.

Hun påpeger, at virksomhedskonsulentens vejledning giver stor værdi for hendes virksomhed.

”Maria er bl.a. god til at henvise mig til andre og til at sende mig link med ordene: prøv lige at kigge på det. Og det bliver jeg altid klogere af. Hun er også god til at stille spørgsmål som: Har du tænkt over, at du også kan gøre det og det?”, siger Bit Dahl og fortsætter:

”Og så er hun ikke mindst god til at bremse alle de ideer, jeg hele tiden får, og hjælpe mig til at holde fokus på forretningen og tænke økonomisk”.

Har du en detailbutik i Midtjylland og vil du vide mere?
Så har vores virksomhedskonsulenter, specialiseret inden for detail, en masse viden de gerne vil dele med dig. De er klar til at tage en snak - det er helt gratis. 

Book et møde 

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Send til en kollega

0.047