23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimeret salgsteam hos Duroc Machine Tool

Hos Duroc Machine Tool har man iværksat spændende ændringer i salgsteamet for at imødekomme kundernes behov endnu bedre. Med et stærkt fokus på kompetence og ekspertise har virksomheden tilføjet nye ansigter og foretaget interne justeringer for at optimere rådgivningen ud mod kunderne.

Senest tiltrådte både Brian Gøttsche Nielsen og Jesper Bøje som Area Sales Managers på henholdsvis Sjælland/Øerne og Nordjylland.

Herudover tiltrådte Bjarne Hindkær Hansen 1. april rollen som teknisk support hos Duroc Machine Tool. Han spiller en afgørende rolle ved at hjælpe både salgsteamet og kunderne med at løse komplekse tekniske udfordringer og udvikle skræddersyede løsninger, der maksimerer kundens produktionskapacitet.

Også på de indre linjer har der været optimeringer. Torben Lykke, der tidligere har fungeret som Technical Sales Manager hos Duroc Machine Tool, har overtaget ansvaret for salgsdistriktet i Sydjylland. Med sin tekniske baggrund og indgående kendskab til Duroc Machine Tools produktsortiment, vil Torben kunne levere skræddersyede løsninger og teknisk know-how til gavn for Duroc Machine Tools sydjyske og fynske kunder.

Duroc Machine Tool fortsætter dermed med at investere i sine menneskelige ressourcer og kompetencer for at kunne tilbyde kunderne den bedste service og ekspertise på markedet. Disse seneste ændringer styrker virksomhedens engagement i at opfylde kundernes behov og opbygge langvarige relationer i hele Danmark.

For yderlig information, kontakt Sales Manager Kim Glad 

Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34889074
P nummer: 1000254750

Kontaktperson

Kim Glad Andersen
Sales Manager
+45 30 34 00 96 kim.glad@duroc.com

Send til en kollega

0.047