23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SALTO adgangskontrol muliggør fleksible åbningstider

Aarhus Kommune har endnu engang valgt at gå med SALTO adgangskontrol, da der skulle vælge system til Aarhus Musikskole, som ønskede at gøre det muligt for elever og personale at benyttet bygningerne på alle tider af døgnet - vel og mærke uden at gå på kompromis med sikkerheden og trygheden.

Med mere end 3.000 elever og andre brugere benytter hver dag Aarhus Musikskoles lokaler. Derfor har Aarhus Musikskole fået installeret SALTO-adgangskontrol, som giver de ansatte og eleverne nem adgang til skolens lokaler samtidig med, at sikkerheden er i top. 

”Vi vil gerne have en musikskole, der er så åben som muligt. Blandt andet har vi nogle dygtige musikelever på et særligt talenthold (MGK), som vi gerne vil give adgang, så de også kan bruge vores ledige øvelokaler om aftenen og i weekender. Det kan vi nu, fordi vi har fået installeret SALTO, som er et meget fleksibelt låsesystem. Det gør en kæmpe forskel for vores musiktalenter, at de nu takket være SALTO kan få adgang til vores øvefaciliteter, når de har brug for,” siger Niels Peter Henriksen, der er souschef og administrativ leder af Aarhus Musikskole.

”Med de mange forskellige brugere, der kommer i huset, var det til sidst svært at have overblik over de hundredvis af nøgler, som vi efterhånden havde udleveret. Nu har medarbejderne og alle andre brugere fået en SALTO-nøglebrik, der giver dem adgang til udvalgte områder af skolen, og vi har fået fuldstændig styr på, hvem der kommer og går,” siger Niels Peter Henriksen. 

Samtidig er de mange dyrbare instrumenter på musikskolen sikkert opbevaret, og alle der skal bruge dem, har fri adgang, når de har brug for det.

”SALTO er perfekt til musikskolens behov. Vi har virkelig udnyttet, at SALTO er et fleksibelt system med mange muligheder. Musikskolen er jo ikke et hus, der åbner om morgenen og lukker om eftermiddagen. Der er fyldt med liv på næsten alle tidspunkter, og der er masser brugere, der har forskellige ønsker, men det kan SALTO sagtens håndtere,” siger Stephen Norbury, der IT & produktsupportansvarlig i Bonne Låse og Sikring ApS.

Er du interesseret i at læse hele artiklen om sikringskundecasen hos Aarhus Musikskole? 
Læs mere her ▶▶ https://hubs.li/Q0288nbF0

Vil du gerne vide mere om SALTO sikring er du velkommen til at kontakte

Martin Lundsgaard
SALTO konsulent (Midt- og Nordjylland)
📱 41 93 33 23
📧 mrl@sanistaal.dk

 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Kontaktperson

Martin Lundsgaard
SALTO konsulent
+45 41 93 33 23 mrl@sanistaal.dk

Send til en kollega

0.047