23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højt kvalificeret dansk virksomhed bliver systempartner for KUKA

Danske AKEA Automation, der specialiserer sig i automationsløsninger og maskiner til metalbearbejdning, er ny systempartner for KUKA Nordic.

– Vi har en række spændende projekter foran os, hvor samarbejdet med KUKA kommer til at spille en afgørende rolle, siger Rasmus Balle, CEO i AKEA Automation ApS.

Virksomheden – der blev grundlagt i begyndelsen af 1990'erne – arbejder med en række forskellige brancher. De leverer blandt andet nøglefærdigt produktionsudstyr til virksomheder inden for vindkraft, minedrift og bilindustrien. 
Nu har de indgået et systempartnerskab med KUKA, og ifølge CEO Rasmus Balle er det et valg, der føles velbegrundet. 

– For fire år siden, da vi begyndte med robotløsninger, var det helt nyt for os. Så kontaktede vi KUKA for at drage nytte af deres erfaring og viden. Vi har også været involveret i udviklingen af deres styresystem og føler, at det er en virksomhed, der virkelig lytter til sine kunders behov, siger han.

En anden grund til at ville samarbejde med KUKA har at gøre med deres tilstedeværelse i Danmark.

 Ud over at være et stærkt brand har de også meget kvalificerede medarbejdere her i landet, hvilket er en stor fordel for os.

Samarbejdet er også meget interessant for KUKA.
– AKEA Automation er en højt kvalificeret og velrenommeret virksomhed med omfattende viden og et godt omdømme inden for sit felt. Det er en fornøjelse for os at bringe dem tættere på os og vores produkter, siger Martin Bunk, Area Sales Manager Denmark hos KUKA Nordic.

AKEA Automation har 40 ansatte og al ekspertise in-house. Organisationen har både en service- og projektafdeling, og de fremstiller komponenter til automationsindustrien via datterselskabet BRIO Components. Virksomheden er ejet af fire partnere, hvoraf tre også har deres daglige gang i virksomheden.

 

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047