23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du problemer med dit emnedesign?

Hvis du møder udfordringer i forhold til emnedesign, så kan du overveje et samarbejde med os. Vi kan nemlig hjælpe dig med at bringe dine designs til livs.

Vores konstruktører er mestre i at forenkle kompleksitet og bringe multifunktionelle emner til virkelighed. De arbejder sammen med dig for at sikre, at dine emner produceres effektivt, og vores in-house værktøjsfremstilling og produktion betyder, at vi kan støtte dine behov fra prototype til høj volume.

Vi har cases, der inkluderer optimering af designs, der ellers syntes umulige. Vi bruger rapid prototyping til hurtige funktionstests og designændringer for at sikre effektivitet.

At skabe et design, der tager højde for produktattributter, procesikkerhed og produktpris, kræver detaljeret viden om produkterne, produktionsprocesserne og procesflowet. Vores værktøjsdesignere tilbyder rådgivning, problemløsning og optimering i tæt samarbejde med dig.

Konstruktionsafdelingen rådgiver også om form og funktion, materiale- og procesvalg, overfladebehandling og sammenføjningsmetoder. De udarbejder også optimeringsforslag til et eksisterende design og eventuelle flowanalyser i forbindelse med støbning.

Er du klar til dit næste vellykkede projekt? Kontakt os, og lad os komme i gang!

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Send til en kollega

0.047