23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske kvantevirksomheder indtager London

Danske kvantevirksomheder er på vej mod internationale højder, og med støtte gennem den danske regerings nationale kvantestrategi er mulighederne enorme.  Antallet af kvantevirksomheder i Danmark har oplevet en betydelig vækst de seneste år, hvor de danske virksomheder har gjort sig særligt konkurrencedygtige inden for produktion og udbredelse af kvalificeret kvantehardware og -software til anvendelse i forskellige industrier samt inden for forskning og uddannelse. 

Interessen for den danske kvanteindustri var da heller ikke til at tage fejl af på den globale kvantekonference Quantum. Tech. 2023 i London tilbage i september. Her deltog en dansk delegation i et 3-dages program med fokus på fremtidigt samarbejde på tværs af sektorer i Storbritannien. 
 
Over 400 deltagere fra kvantesamfundet deltog for at diskutere den praktiske anvendelse af kvanteteknologi inden for sektorer som finans, space, life science og energi. Programmet bestod også af unikke muligheder i form af en networking reception i den danske ambassadørs residens og et besøg på Harwell Campus' Quantum Cluster. 

Ønsker du at være del af den danske kvantedelegation i 2024, eller blot at høre mere om mulighederne? Så kontakt endelig Ilana Krasnik eller Joachim Bjørkmann fra The Trade Council på den danske ambassade i London.

👉 Læs hele artiklen om den danske kvantedelegation i London her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.062