23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To dage er sjældent ens på den københavnske gummifabrik

Takket være kunder i mange forskellige brancher og med deraf følgende forskellige behov er der altid nye, spændende udfordringer på skrivebordet hos Gravlund Industrigummi.

Mens nogle dage er fokuseret omkring vind, vejr- og olieresistante gummiløsninger til kunder i transportbranchen, handler andre dage om at finde den helt rigtige gummitype og kompound til et nyt designermøbel. Forskelligheden mellem opgaverne giver en utroligt alsidig og perspektiveret tilgang til enhver udfordring, kunderne præsenterer.

Et godt eksempel herpå er emnerne på billedet, som ved første øjekast minder om en smart brille. I virkeligheden er det støbte gummipakninger udført i FDA (fødevaregodkendt) nitrilgummi, designet og sammensat efter kundens specifikationer.

Har du en gummiudfordring, som eksperterne ved Gravlund Industrigummi skal give en hånd med? Tag fat i os allerede i dag og fortæl mere om det. Vi inviterer gerne på en rundvisning i vores produktion beliggende i Ballerup, efterfulgt af en snak om dit projekt.

Kontakt os på mail info@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047