23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brintindustriens vækst boostes med avanceret overfladebehandling

Teknos' produkter beskytter rørledninger og forbedrer opbevaring og transport af grøn brint.

Den hastige udvikling af brintindustrien får et ekstra skub takket være avancerede overfladeløsninger. Brint, en afgørende energilagringsmetode fra vedvarende kilder som vind- og solenergi, viser potentiale som en grøn erstatning for fossile brændstoffer. Ifølge EU's vision for et klimaneutralt kontinent forventes brints andel i energimikset at stige fra nuværende 2% til 13-14% i 2050.

Ikke kun i elektricitetsproduktion, men også i luftfart, søfart og tung transport forventes brint at spille en central rolle. Analytikere forudsiger, at det globale brintmarked vil vokse betydeligt, med ren brint, der kan dække op til 24% af verdens energibehov i 2050, med en anslået årlig omsætning på 630 milliarder euro.

For at sikre sikker og effektiv håndtering af brint investerer Teknos i udvikling af overfladeløsninger, der beskytter rørledninger og forbedrer opbevaring og transport. Standardisering er også afgørende, da industrien mangler klart definerede krav til overfladebehandling. Teknos arbejder proaktivt på at udvikle standarder i samarbejde med partnere, og produkttests har vist, at overfladebehandling signifikant kan øge holdbarheden af brintrørledninger.

Fortsat forskning og samarbejde med industripartnere er afgørende for Teknos, der stræber efter at levere løsninger, der bidrager til sikker brug af brint som en bæredygtig energikilde.

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

NH
Niels Hallum
Account manager
+45 61 72 83 92 niels.hallum@teknos.com

Send til en kollega

0.048