23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Boe-Therm nyeste Temperaturstyring "ONE"

Boe-Therm er stolte af at præsentere deres seneste innovation, "One”. Dette er en enkel og effektiv temperaturstyring, der leveres til markedet med en imponerende pris på kun 14.700 kr.

Udløber
11. juli 2024

Boe-Therm’s ”One” er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder, der søger pålidelig temperaturstyring af deres vandprocesser, med økonomisk fornuft. Med sit elegante og enkle design passer ”One” perfekt ind i enhver produktionsmiljø. Den er intuitiv at betjene og kræver minimalt vedligeholdelse, hvilket gør den ideel til virksomheder, der ønsker en pålidelig og problemfri løsning. Maskinen er designet med fokus på brugervenlighed og ydeevne, så virksomheder kan opnå optimal produktivitet med minimal indsats.

Temperaturstyringen er blevet opgraderet med en helt ny styring, der betjenes via en Touch skærm. Den nye digitale styring fra giver brugerne en mere intuitiv og brugervenlig oplevelse. Med touchskærmen kan man nemt navigere mellem forskellige indstillinger og præcist justere temperaturer og andre vigtige parametre.

Boe-Therms "ONE"  har en  hurtige leveringstid, og til en skarp pris på kun 14.700 lige nu!

Kontakt Boe Therm i dag for at lære mere om Boe Therm "One" og hvordan det kan optimere dine vandtemperaturstyrings behov på en enkel og økonomisk måde.

Boe-Therm A/S
Industrivænget 1
5610 Assens
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20665882
P nummer: 1002143244

Kontaktperson

Paw K. Dideriksen
Sales
+45 64 71 23 75 pd@boe-therm.dk

Send til en kollega

0.047