23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Uovertruffen nem svejserobot programmering

Sidste år introducerede Valk Welding 'ArcNC for Panasonic', en ny software til automatisk robotprogrammering (ARP). Det gør programmering af industrielle svejserobotter lige så let som programmering af de populære cobots. "Vi var straks interesserede", siger Broshuis, en international producent af trailere. Som en af de allerførste aktive brugere deler de deres erfaringer.

Hurtig industriel robot programmering.

Broshuis har en stor produktvariation, hvilket tidligere var et problem med robotsvejsning. "Jo mindre mængder, jo mere sandsynligt er det, at vi svejser i hånden," siger John Okken, forbedringsingeniør og robotprogrammør hos Broshuis, "men nu prøver vi at skubbe til den grænse." ArcNC til Panasonic automatiserer mange trin i programmeringsprocessen, såsom detektering af svejsesømme. Med dette oplever Broshuis endnu mere end blot fordelene ved robotsvejsning: "Den er meget hurtigere at programmere, det er den virkelige gevinst. De fleste af de timer, jeg plejede at bruge på DTPS (Desktop Programming and Simulation Software), er blevet sparet væk."
Ekspertise og kalibrering
Den nemme programmering af ArcNC til Panasonic er i øjeblikket unik på markedet: Med næsten 30 års erfaring inden for offline-programmering tilbyder Valk Welding en usædvanlig problemfri robotkalibrering. Det betyder færre produktionsstop, flere tidsbesparelser og en hurtig installation. "Hos Broshuis tester vi i øjeblikket deres TRACK-Y gantry-robotinstallation med de nemmere produkter", siger James de Villiers, specialist i offlineprogrammering hos Valk Welding. Med regelmæssige softwareopdateringer baseret på konstant feedback kan Broshuis nu svejse flere og flere produkter på deres robot.
 

Et glimt ind i fremtiden

Softwaren er stadig under udvikling, og der bliver tilføjet flere funktioner med tiden. "Udviklingen går virkelig hurtigt", forklarer John Okken. "Især med den seneste opdatering fra DTPS-brugerdagen, hvor man kan justere sine søgepunkter, er det blevet et spørgsmål om at svejse flere og flere produkter sammen med robotten." Derfor er han begejstret for ArcNC's nærmeste fremtid: "Fremtiden ser bestemt lovende ud. Der bliver hele tiden tilføjet små ting nu, men tilsammen udgør de allerede noget stort. Når ArcNC får endnu flere funktioner, bliver det kun godt."

Valk Welding DK A/S
Korsholm Allé 14
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31762561
P nummer: 1014751064

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047