23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCANGRIP CONNECT: Arbejdslys, der giver respekt i skurvognen

Når det er mørkt om morgenen, har tømreren Jacob Sønderup brug for arbejdsbelysning til dagens første opgaver. Han mener, at SCANGRIPs arbejdslamper er noget, der giver respekt i skurvognen. Se videoen, hvor han afprøver CONNECT-konceptet.

Udløber
1. oktober 2027

Jacob Sønderup har prøvet SCANGRIPs CONNECT-serie, og han er imponeret. ”Hvis ikke det er smart, så ved jeg snart ikke, hvad der er,” fortæller han. Mester slipper for at investere i nye batterier med SCANGRIP CONNECT.

Han bruger Makita og har derfor fået en CONNECTOR, der passer til, så han kan bruge sine batterier direkte på SCANGRIP arbejdslampen. ”Nu er der altså lys for alle pengene,” som Jacob siger. ”Det er da vidst godkendt.” Han er sikker på, at det er noget, der giver respekt i skurvognen.

Med SCANGRIP CONNECT har du komplet frihed til at bruge en SCANGRIP arbejdslampe uanset batteripræference. En unik CONNECTOR er udviklet til hvert enkelt værktøjsmærke og passer til 18/20-V-batteripakker. Montér ganske enkelt din CONNECTOR på arbejdslampen, sæt dit batteri på, og så er du klar til at arbejde. Det giver dig frihed til at vælge.

Arbejdslamperne skaber en mere bekvem, fleksibel og effektiv arbejdsdag og er en banebrydende lysløsning, som aldrig er set før.

Ingen nye ladere og ingen nye batterier. Brug bare det batteri, du allerede har liggende.

// Spørg efter SCANGRIP i din lokale håndværkerbutik eller hos din grossist/forhandler.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.048