23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unimec hjalp til styrkede kompetencer indenfor Leak/Flow Detektion

Automations- og ingeniørvirksomheden Unimec afholdt før årsskiftet Leak/Flow Detektion-seminar for kunder og leverandører. Formålet var at dele viden og styrke deltagernes kompetencer på området. 

Kort før jul inviterede automations- og ingeniørvirksomheden Unimec i samarbejde med ATEQ kunder og leverandører til et seminar om Leak/Flow Detection. Målet var at afhjælpe den store mangel på viden, der eksisterer på området.

– Vi oplever, at vores kunder efterspørger ekspertise indenfor Leak/Flow Detektion-området, og derfor tog vi dette initiativ. Vi vil være dem, der står i midten med faglige kompetencer, og derfor har vi sammen med vores leverandør ATEQ bygget et videnscenter med testfaciliteter, så vi ikke alle laver de samme fejl. I den konstellation har ATEQ ekspertviden om selve Lead detektion-instrumentet, og vi har den fornødne tekniske viden om at bygge maskinerne, fortæller Lasse Taulborg Madsen, der er direktør i Unimec.

’Vi fik sparket dæk’

I alt 25 kunder og leverandører havde meldt deres ankomst på seminaret. En af dem var Henrik Løvig Nielsen, der er projektleder i Grundfos, og han fik mange gode læringer med hjem.

– Det var meget givtigt at kunne snakke med de andre deltagere om konkrete problemer, som vi alle oplever i vores arbejde. Vi fik ’sparket dæk’ på maskinerne, og som projektleder synes jeg, det er godt at komme ud og få den specialviden, som Unimec stiller til rådighed. Et seminar som dette giver mig en fællesskabsfølelse, og jeg sætter pris på, at der er ekspertiser udenfor Grundfos, som jeg kan trække på og derved forbedre mit arbejde, fortæller Henrik Løvig Nielsen. 

Åben og ærlig snak

Lasse Taulborg Madsen var også yderst tilfreds med udbyttet af seminaret, og han fremhæver især et særligt element fra dagen.

– Det hele gik over al forventning, og jeg synes det var bemærkelsesværdigt og meget positivt at opleve, hvor åbne deltagerne var. Folk var meget interesserede i at fortælle ærligt om de steder, hvor de har fejlet. Det gjorde udbyttet ekstra værdifuldt for både os som arrangører og for deltagerne, fortæller Lasse Taulborg Madsen.

Bjarne Österberg, der er Sales & Site Manager hos ATEQ, fortæller om betydningen af at Unimec stiller vidensdeling indenfor Leak/Flow Detektion til rådighed: 

– Vi har stor mulighed for at give brancherne i Danmark en lokal kontakt, når der er spørgsmål om lækagetest. Den korte afstand til kunden giver mulighed for hurtigere møder ved nye projekter, on-site hjælp samt mulighed for laboratorie og test hos Unimec. Kunderne får også mulighed for at få komplette armaturer og maskinløsninger via Unimec med måleinstrumenter fra ATEQ. Det set up udgør en stor fordel for både kunderne, ATEQ og Unimec.

 

Unimec og ATEQ arbejder på sammen at afholde et lignende arrangement i løbet af 2024.

UNIMEC A/S
Industribakken 6
8870 Langå
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30179161
P nummer: 1012904610

Send til en kollega

0.047