23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PLC og robot programmør

Mach-Tech A/S søger en PLC / robot programmør til vores softwareafdeling.

Robot, PLC-programmør

 

Har du ambitioner om at udfordre dine evner som programmør? Så søg denne nyoprettede stilling, hvor du får et stort, selvstændigt ansvar for, at vores projekter udføres succesfuldt til rette tid. Du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udvikling gennem fremtidige projekter - så når vi vokser, vokser du med os i takt med, du udvikler din rolle.

 

Du bliver en del af Mach-Tech A/S - en virksomhed, som vokser hvert eneste år. Vi er et innovativt hus, som lever af at udvikle automatiseringsudstyr og højteknologiske specialmaskiner, og som investerer mange penge i ny teknologi og nye systemer.  For os står alle muligheder åbne, for vi har sammenkoblet et særligt innovativt drive med massiv og årelang erfaring. Vi arbejder med den nyeste teknologi for vores kunder, og derfor har vi brug for dig til at styre vores projekter, så vi kan levere innovative løsninger. Læs mere om os på www.machtech.dk. 

Velkommen i Automationsafdelingen

Her er vi 4 kollegaer i alt, og vi ser frem til at byde dig velkommen. Vi er alle teknikere og arbejder sammen på kryds og tværs i de forskellige projekter. For hvert projekt er der et nyt projektteam, hvilket betyder, at vi konstant deler vores viden og får nye ideer. Hos os vil du opleve en åben dialog og en god stemning, ligesom vi er en fin blanding af kompetencer og anciennitet.

Du vil få et stort og selvstændigt ansvar. Du vil sammen med dine kollegaer i automationsafdelingen stå for at programmere vores maskiner. Du vil både beskæftige dig med programmering af PLC’er og robotter.  Du vil være med i hele projektforløbet fra designfasen til overlevering af den endelig løsning til kunden.

Din udfordring bliver at kunne sætte dig ind i de tekniske løsninger, som ligger til grund for vores konstruktioner.  Da der er flere projekter ad gangen, er der mange ting at holde styr på, sætte sig ind i og følge op på. Her får du et tæt samarbejde med vores hele organisationen omkring de forskellige projekter, så du står ikke alene fra start.

Udadvendt tekniker med erfaring i programmering

Du kommer til at begå dig på alle niveauer - fra direktøren til montøren, kunder og produktionsgulv. Derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og kan tage en god snak med de forskellige interessenter i projekterne. Der er hele tiden ændringer til projekterne, så her er det vigtigt, at du kan agere på dem, så projekterne ledes i mål til rette budget og tid. Vi forestiller os, at du:

·        er tekniker - fx automations-, maskinmester eller el-ingeniør, så du har kendskab til og erfaring med programmering og automation.

·        har erfaring med Siemens, Beckhoff, Rockwell, Kuka og Denso.

·        taler og skriver engelsk.

Vil du betro os dine talenter?

Så vil vi rigtig gerne høre mere om dig. Send din ansøgning og dit CV til Operation Manger Simon Hansen på ssh@machtech.dk. Vi kalder kandidater ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at ringe til Simon Hansen på 30306286.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mach-Tech A/S
Kejlstrup Tværvej 2B
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33753314

Kontaktperson

SSH
Simon Sten Hansen
ssh@machtech.dk

Send til en kollega

0.111