23948sdkhjf

Tricon har videregivet mange års erfaring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tricon International A/S

Tricon koncernen er i gang med et glidende generationsskifte, hvor mange års erfaring med udvikling og produktion til den industrielle automationsbranche gives videre til næste generation.

 

Tricon har mere end 35 års erfaring i markedet for styring af maskinanlæg indenfor en lang række brancher herunder interne transportanlæg, landbrug, fremstillingsindustrier, food systems og vedvarende energi. Kunderne supporteres gennem selskaberne Tricon Techsoft A/S, Tricon Electronics A/S, Tricon Electric A/S, Tricon Hungary Kft og Tricon Thai Automation Co. Ltd.

Tricon’s ejer og CEO, Jørn Lund udtaler: "I 1981 hvor Tricon blev grundlagt forsøgte vi at skabe en værdibaseret virksomhed, hvor den enkelte medarbejder altid kan se formål med eget arbejde gennem stor grad af medindflydelse. Det er noget vi altid har – og fremadrettet holder meget fast i. Gennem vores internationalisering med etablering af produktion i Ungarn og Thailand forsøger vi at sætte danske aftryk på kulturen i vores udenlandske datterselskaber. Nu er tiden kommet til, at jeg fokuserer mere på bestyrelsesarbejdet for de enkelte selskaber og lader den udførende ledelse varetages af et team af yngre kræfter. Og der bliver masser at se til, da jeg stadigvæk er direktør i Tricon International A/S. Hvert enkelt selskab har ledere, der kommer indefra, så det er personer, der kender virksomhedens grundholdninger. Det syntes vi er bedste forudsætning for et glidende generationsskifte."

Direktionerne i Tricon’s danske selskaber besættes fremover af:
Tricon International A/S: Jørn Lund og Kristian Brøchner Petersen
Tricon Electric A/S: Stephen Høj og Kenneth Hansen Lund
Tricon Techsoft A/S: Paul Robert Warming og Mogens Holte Nielsen
Tricon Electronics A/S: Karsten Johansen

Tricon, Gejlhavegård 1 + 8 DK 6000 Kolding
Tlf: +45 7933 0000   tricon.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tricon International A/S

Gejlhavegård 1
6000 Kolding
Danmark
Tricon International A/S

Send til en kollega

0.078