23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende forespørgsel krævede en kreativ gummiløsning

En meterlang fleksibel gummiramme med indstøbte stålflanger stillede høje krav til Gravlunds kreativitet.

Da en kunde ønskede en gummiramme med komplet indstøbte stålflanger, blev de faglige kompetencer for alvor sat i spil hos den danske gummifabrik. Både materialevalg og produktionsmetode krævede særlige overvejelser.

En god og konstruktiv dialog med kunden gjorde, at Gravlund Industrigummi var i stand til at forene kundens krav med det rette gummimateriale og produktionsteknik. Efter en glidende proces er projektet godkendt og klar til serieproduktion.

Det gode samarbejde og forståelsen for kundernes behov har i mange år været opskriften på glade kunder og en stigende ordremængde hos Gravlund Industrigummi. Mange årtiers erfaring med tekniske gummiløsninger gør den danske gummifabrik til en seriøs leverandør af fleksible og holdbare gummiløsninger.

Har du brug for en fleksibel samarbejdspartner, som arbejder effektivt uden at slække på kvaliteten? Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.    
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047