23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lettere, mere effektiv og med lavere TCO - nu er den nye KR FORTEC på markedet

Markedets bedste tilgængelighed og korteste service er imponerende, men endnu vigtigere er den 37% forbedring af energieffektiviteten, som KUKA's nye version af KR FORTEC industrirobotten bringer med sig sammen med en række forbedringer.- Alt i alt er det en effektiv og ressourcebesparende robot med en meget god Total Cost of Ownership (TCO)," siger Micael Amandusson, chanel manager hos KUKA Nordic.

KR FORTEC-serien er en klassiker i KUKA's sortiment, en robot i mellemklassen, som i sin nyeste version kan håndtere nyttelast på op til 800 kg.

I takt med både bæredygtighedsindsatsen og de volatile energipriser er robotternes energiforbrug blevet stadig vigtigere. Det er også et afgørende parame-ter i de samlede omkostninger ved at eje en robot: I løbet af maskinens levetid vil energiforbruget være en større udgift end den oprindelige investering.
- Derfor investerer vi meget i innovation for at reducere energibehovet for vores robotter, et område, hvor vi er meget konkurrencedygtige," siger Micael Amandusson.
Den nye KR FORTEC er meget robust. Den kan arbejde i lange perioder med minimal vedligeholdelse. Mean Time Before Failure for serien er 400.000 timer.

Skulle der ske noget, har KUKA sørget for, at det er muligt at minimere både reparationstiden og udgifterne til reservedele. Mekanik og elektronik er let tilgængelig for service, og virksomheden har bestræbt sig på så vidt muligt at
Presse-Information Press release Communiqué de presse
Lettere, mere effektiv og med lavere TCO - nu er den nye KR FORTEC på markedet
bruge de samme dele til sine robotserier - hvilket både øger tilgængeligheden og reducerer omkostningerne.
Ifølge Micael Amandusson lever den nye KR FORTEC op til alt, hvad KUKA stræber efter med hensyn til pålidelighed, alsidighed og lav TCO - noget, der efterspørges i en tid, hvor flere og flere industrivirksomheder indser behovet for at automatisere for at følge med. - "Dette er en robot, der øger både produktiviteten og konkurrenceevnen for sin ejer," siger han.


Flere funktioner med den nye KR FORTEC:
- De midterste visere er vand- og støvafvisende IP67.
- Kan bruges i temperaturer fra 0 til 55 grader.
- 10% hurtigere end sin forgænger
- 700 kg lettere end sin forgænger
- Fås i specialversioner til mere krævende og beskidte miljøer.
- KL 4000 lineær enhed er tilgængelig som ekstraudstyr. Den gør det muligt for robotten at bevæge sig op til 30 meter sidelæns.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047