23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCANGRIP CONNECT: Arbejdslamper til alle opgaver

Uanset hvilken branche du befinder dig i, er det vigtigt at have det rigtige værktøj for at opnå de bedste resultater. Det gælder også arbejdslamper. Læs mere om SCANGRIP CONNECT.

Udløber
1. august 2026

SCANGRIP har et bredt udvalg af CONNECT-arbejdslamper i alle størrelser til den professionelle håndværker. Med arbejdslamperne får du muligheden for at vælge en arbejdslampe, der passer til dine behov, uanset hvilket værktøjsmærke du foretrækker. 

CONNECT-serien byder på både håndlamper, store og små projektører, lamper med diffust lys og spotlights til alle opgaver - og så passer lamperne til alle 18 V/20 V batterier fra de førende værktøjsbrands. Du skal bare have den CONNECTOR, der passer til dine foretrukne batterier. Det giver dig maksimal frihed til at vælge. 

  • NOVA CONNECT lamperne er universelle arbejdslamper i forskellige størrelser. Fra den mindste, NOVA 2 CONNECT, der lyser op til 2000 lumen til den største, NOVA 10 CONNECT, der lyser op til 10.000 lumen. Det betyder, at uanset om du har brug for et kraftigt lys til oplysning af større områder, eller om du skal ud i en skunk og har brug for en mindre lampe, så er der en CONNECT lampe, der passer til dine behov.
  • VEGA CONNECT lamperne fås i to størrelser, der lyser op til 2000 lumen og 4000 lumen. De giver et behageligt, ensartet, blændfrit arbejdslys med stor spredning, perfekt til maler- og installationsarbejde. 
  • Med 360° belysning kan AREA CONNECT lamperne lyse hele rummet op. Lamperne har et diffust og blændfrit lys, der også gør dem ideelle til malerarbejde eller andre opgaver, hvor du har behov for at kunne se detaljer. Med lav vægt og et kompakt design er lamperne samtidig utrolig nemme at tage med rundt.   
  • TOWER 5 CONNECT er let og nem at folde ud og klappe sammen igen, når du skal videre på en ny opgave. Samtidig kan de to indbyggede lamper drejes 360°, og stativet kan indstilles fra 0,9m til 2m, hvilket giver enorm fleksibilitet.
  • MULTILIGHT CONNECT-konceptet er baseret på idéen om at kombinere et basishåndtag, som man kender det fra el-værktøj, med en række forskellige arbejdslampehoveder, så du altid kan tilpasse lampen til opgaven og dit behov. Uanset om du har brug for kraftig oplysning, skal inspicere en overflade eller har brug for fokuseret lys, er der et hoved, der kan klare opgaven.

// Spørg efter SCANGRIP i din lokale håndværkerbutik eller hos din grossist/forhandler.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.047