23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du bruge gummiemner i dit næste projekt?

Kig forbi Gravlund Industrigummi og få viden og inspiration med hjem.

Der er ingen grund til at sidde fast i designprocessen, når materialevalg og støbeprocesser skal besluttes. Mere end 70 års erfaring med støbte gummiemner står nemlig til disposition for alle, der ønsker inspiration og viden omkring gummiløsninger.

I lokalerne ved siden af gummifabrikken i Ballerup er der indrettet et showroom, hvor et stort udvalg af forskellige gummiemner viser de mange muligheder. Rådgiverne står klar til en snak om støbeforme, design og gummikvaliteter, så man kommer hjem med ny viden og inspiration til det næste projekt.

Ønskes der en tur i produktionen for at se faciliteterne er det også en mulighed.

Mange gode samarbejder er startet med en tur i Gravlunds showroom og fortsat med produktion af støbte gummiemner til virksomheder i forskellige brancher.

Ønsker du at aftale et besøg i vores showroom – eller blot høre mere om hvad der kan lade sig gøre med støbte gummiemner?

Kontakt Gravlund Industrigummi på telefon 44669830, e-mail på info@gravlund.dk – eller se mere på vores hjemmeside www.gravlund.dk

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.062