23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gå ikke glip af årets firmaudflugt

Tag turen til Billund og oplev fire high-tech virksomheder.

Den 11. april 2024 kan du komme med til Tech Tour åbent hus i Billund.

Til Tech Tour kan du komme ind bag facaden hos Zebicon, DAVINCI 3D, HN Group og Stansomatic. Fire virksomheder med komplementære teknologier, som ligger inden for få minutters køreafstand.

Vi holder dørene åbne fra kl. 9.00-16.00. Det betyder, at du har god tid til at komme rundt og opleve de virksomheder, som er interessante for dig.

Til Tech Tour inviterer vi alle industrifolk til rundvisning, networking og en snak om højteknologiske produkter og serviceydelser. 

Teknologi på højtryk
Til Tech Tour har virksomhederne hver isæt forberedt aktiviteter, rundvisninger og præsentationer og demonstrationer, så der er rigeligt at opleve på dagen.

Følg med I, hvad du kan opleve hos de fire virksomheder til Tech Tour 2024 - Se med på Tech Tour Billund på LinkedIn.

På dagen kan du opleve alt fra konceptudvikling og 3D konstruktion, til avanceret værktøjsfremstilling og produktion af plastemner og stansede dele. Derudover er det muligt at få indblik i fremstilling af 3D printede prototyper og opleve hvordan 3D scanning udføres og anvendes til kvalitetskontrol.

Tilmelding og praktiske detaljer
Arrangementet foregår fra kl. 9-16, og der er fri entré og forplejning. Aktiviteterne kører hele dagen, så der er mulighed for at komme på det tidspunkt som passer bedst.

Tilmeld dig Tech Tour i dag

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Birgitte Lærke Andersen
Marketing Manager
+45 31 96 89 16 bla@zebicon.com

Send til en kollega

0.029