23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til Tech Tour og oplev hvordan Stansomatic fremstiller produkter, du kender fra hverdagen

Kom med, når vi afholder Tech Tour d. 11. april og oplev produkter, som du kender fra hverdagen og find ud af, hvordan Stansomatic hjælper med at fremstille disse.

Er du nysgerrig på stansning, omstøbning, lasersvejsning, værktøjsfremstilling, prototypefremstilling, 3D scanning eller 3D print?

Så kom med, når vi afholder Tech Tour d. 11. april 2024.

Til Tech Tour vil du opleve flere forskellige cases fx hvordan Stansomatic har været med til at udvikle høreapparaterne som vi kender dem i dag.

På dagen kan du besøge Stansomatic og 3 andre virksomheder i Billund (Zebicon, HN Group og DAVINCI 3D), som alle holder åbent hus fra kl. 9 - 16.

Tech Tour er relevant for:

  • Dig, som gerne vil lære mere om de forskellige processer inden for værktøjsfremsilling og stansning.
  • Dig, som vil opleve forskellige 3D printteknologier og se nye 3D printere.
  • Dig, der arbejder i en virksomhed, som får produceret plast- og metalemner, men gerne vil vide mere om de forskellige fremstillingsmetoder.
  • Dig, som allerede arbejder med måling og kvalitetskontrol med konventionelle målemetoder, men er nysgerrig på, hvornår det er en fordel at bruge 3D scanning.
  • Og dig, som bare gerne vil inspireres.


Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig Tech Tour i dag. Arrangementet er gratis, men kræver registrering. Der vil også være forplejning i løbet af dagen.

Vi glæder os til at se dig i Billund!

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Send til en kollega

0.047