Sigma er stadig det foretrukne valg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Migatronic A/S

I takt med at Nicon Industries vækster, fastholder Migatronic sin position som virksomhedens foretrukne leverandør af førsteklasses svejsemaskiner.

Nu køber Nicon Industries yderligere ti Sigma 500 Offshore svejsemaskiner for at kunne følge med efterspørgslen.

I 2013 besluttede administrerende direktør og grundlægger af Nicon Industries, Anders Hecht-Pedersen, at investere mere end en million kroner i at skifte virksomhedens udtjente og utidssvarende svejsemaskiner ud med 20 spritnye Sigma 500 Offshore svejsemaskiner fra Migatronic. Siden da har Nicon Industries oplevet kraftig vækst.

- Vores forretning er vokset med 30 % alene fra 2015 til 2016, hvilket er hovedårsagen til, at vi investerer en halv million kroner i yderligere ti Sigma 500 Offshore maskiner i løbet af bare fire år. Vi havde ganske enkelt brug for flere svejsemaskiner for at følge med den stigende efterspørgsel, siger Anders Hecht-Pedersen.

En anden grund til Nicon Industries’ seneste investering er virksomhedens politik om, at hver svejser skal have sin helt egen svejsemaskine – og set i lyset af virksomhedens vækst de seneste år havde Nicon Industries altså brug for at erhverve sig et antal svejsemaskiner svarende til den øgede medarbejderstab.

- Det er en politik, som vi forsøger at fastholde, selv om vi vokser hurtigt. Ved at give hver medarbejder en følelse af ejerskab overfor deres helt egen Sigma, oplever vi en mere ansvarlig og mindre hårdhændet brug af svejsemaskinerne. Det fører i sidste ende til færre omkostninger til vedligehold og service, siger Anders Hecht-Pedersen.

Avancerede maskiner til dygtige svejsere
Godt svejsehåndværk er for Anders Hecht-Pedersen en grundlæggende del af Nicon Industries. Derfor er valget af den rigtige type svejsemaskine af største vigtighed for virksomheden.
- I vores branche er vi helt afhængig af dygtige svejsere og kvaliteten af det værktøj og udstyr, som vi stiller til rådighed, så de kan udføre godt svejsehåndværk til vores kunders tilfredshed. Det siger sig selv, at vi er nødt til at udstyre vores folk med avancerede svejsemaskiner af højeste kvalitet, så derfor valgte vi Sigma igen, forklarer Anders Hecht-Pedersen.

I dag har Nicon Industries udfaset de gamle svejsemaskiner og bruger nu kun Migatronics Sigma 500 Offshore. En beslutning, som ifølge Anders Hecht-Pedersen har flere fordele:
- Sigma var vores naturlige valg af flere årsager; for det første er Sigma meget energieffektiv, hvilket betyder, at vi belaster miljøet mindst muligt, samtidig med at vi sparer penge. For det andet er Sigma en meget driftssikker maskine, som vores ansatte foretrækker og i forvejen kender rigtig godt. Det sparer os for at lære svejserne op i at betjene en helt anden maskine. Og sidst, men ikke mindst er Sigma fremtidssikret i den forstand, at den kan softwareopdateres i hele dens levetid. Det er også en utrolig robust og alligevel mobil svejsemaskine, der gør det muligt for vores ansatte at udføre deres arbejde i det barske offshore-miljø.

Førende leverandør til offshoreindustrien
Ifølge Jens Kristensen, der er distriktschef hos Migatronic, er offshore-industrien et centralt forretningsområde. Her stræber firmaet efter at blive den foretrukne leverandør af svejsemaskiner.
- Det er hele tiden vores ambition at tilbyde de bedste svejseløsninger til offshore-industrien. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle vores software og maskindele til fordel for både nuværende og fremtidige kunder. Vi betragter os som en af de førende leverandører i svejsebranchen, og kunder, der vender tilbage, sådan som Nicon Industries, beviser jo den opfattelse.

Anders-Hecht Pedersen og Nicon Industries har været loyale kunder hos Migatronic i flere årtier. Der er dog også en tredje part, som er med til at holde det gode forhold mellem leverandør og kunde vedlige, nemlig P. Conradsen A/S i Frederikshavn, der er mangeårig forhandler af Migatronics produkter.
- Det er enormt betryggende at have en dygtig forretningspartner som P. Conradsen. De lever fuldt ud op til vores standarder for kvalitet og kundeservice, siger Jens Kristensen.

Om Sigma:
- Avanceret MIG/MAG svejsemaskine til professionelle svejsere
- Fås i strømkildestørrelser på 300, 400 og 500 A
- Energieffektiv til fordel for virksomhedens bundlinje og miljøet
- Fås med softwarekonfiguration tilpasset kundens behov
- Fremtidssikret: kan softwareopdateres via SD-kort
- Fås i en speciel robust og transportabel offshore-version
- Fås med bærbar åben eller lukket trådboks, der giver større rækkevidde
- Kompatibel med robotter og andre automater
- Udviklet og fremstillet i Danmark til markeder i Europa og Nordamerika

Medlemsnyhed

Indrykket af
Migatronic A/S

Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Danmark
Migatronic A/S

Billeder & videoer

Anders

Send til en kollega

0.259