23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ny serie af robotter fra KUKA

KR Cybertech, fremtidens håndterings- og maskinbetjenings robot er her.

KR Cybertech, er en ny serie af robotter fra KUKA, robotten er smal, smidig og udviklet med maksimal ydelse for øje. Gennem længere rækkevidder udvider KUKA sin portefølje af robotter indenfor maskinbetjening, og har dermed skabt en af verdens mest omfattende produktfamilier i denne kategori. KR Cybertech´s hastighed, nøjagtighed og kompakthed skaber fleksibilitet til alle krævende applikationer såsom håndtering, bearbejdning og svejsning. Cybertech serien indeholder håndteringsvægte fra 8-22 kg og spænder fra 1610mm op til 2100mm i rækkevidde.

Automatiseret maskinbetjening og svejsning i begrænsede områder, stiller ekstreme krav til industrirobotter. Ikke alene har de til opgave at fungere præcist og nøjagtigt, men de har også brug hurtighed og smidighed for derved at øge produktiviteten selv i et meget begrænset område - især ved fremstilling eller forarbejdning af små dele og produkter. KR Cyber Tech serien er designet til at imødekomme netop disse krav bedre end de traditionelle løsninger som typisk er ved at bruge større robotter, der dog tilbyder høj præcision, men mangler fleksibilitet i deres bevægelser.

Cybertech udmærker sig ligeledes ved sit strømlinede design og minimalt forstyrrende konturer, det giver dem mulighed for at operere med maksimal alsidighed og fleksibilitet. I sammenligning med andre industrielle robotter som er til rådighed på markedet. KR Cybertech tilbyder næsten utallige kombinationer af konfigurationer.

KR Cybetech kan installeres i enhver vinkel - 360 grader rundt.

 

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047