23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Enklere robotinstallation med KUKAs nye ready-to-use-pakke

Automatisering med robotter er en voksende trend i industrien.

For at imødekomme behovene i den nye æra har KUKA udviklet konceptet Ready2_Use, som består af prækonfigurerede pakkeløsninger, som kræver færre forkundskaber i robotprogrammering og integration.

En vigtig del af KUKAs strategi for fremtiden er at se ud over den enkelte
Robot ved at imødekomme kundernes behov for effektivisering i produktionsprocessen. Et led i det arbejde er at skabe forskellige, færdigintegrerede Ready2_Use-løsninger, som gør det lettere at installere og sætte en robot i drift.

- Med Ready2_Use vil vi bidrage til, at virksomheder lettere kan automatisere deres produktionsprocesser for at spare både tid og penge, siger Joacim Lorentsson, salgschef hos KUKA Nordic.

Vi vil tilbyde pakker til vidt forskellige automatiserede oplysninger, f.eks. Til svejsning, materialehåndtering og maskinforarbejdning. 

KUKA lancerer nu den første del af konceptet, Ready2_Grip, som er en udstyrspakke inklusive pneumatiske gribere beregnet til anvendelse med

KUKAs robotserie KR AGILUS. I alt findes 20 forskellige Ready2_Grip-pakker med hardware og software tilpasset ud fra brugerens behov.

- Ready2_Grip medfører mange fordele for kunden. Den er testet og dokumenteret ved levering, hvilket mindsker risikoen for fejl og sparer dyrebar tid, da den kan tages i brug i produktionen med det samme, siger Joacim Lorentsson og konstaterer:

- Takket være vores Ready2_Use-løsninger kan kunderne effektivisere sine robotinvesteringer og på den måde hurtigere skifte til ny lønsom teknik.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063