GSV kommer endnu tættere på kunderne

| Medlemsnyhed | Indrykket af G.S.V. Materieludlejning A/S

GSV Materieludlejning byder velkommen til nye sælgere. De skal møde kunderne på deres hjemmebane, så kundekontakten bliver endnu tættere

GSV arbejder hele tiden på at styrke relationerne til vores kunder, og får nu yderligere øget tilstedeværelsen hos kunderne med to sælgere mere i marken. Gennem et tæt kendskab til vores kunder, deres projekter samt behov og prioriteter ved leje af maskiner, materiel og skure, kan GSV tilpasse løsninger og yde endnu bedre service til vores kunder.

Erik Kurdahl, 53 år er ansat som Key Account Manager, med base i Midt- og Nordjylland. Han er oprindelig uddannet inden for VVS-branchen og har i mange år arbejdet med salg i installationsbranchen, dels som salgsingeniør og dels som salgschef. Han har gennem mange år uddannet sig og arbejdet med projektsalg og har et stort netværk blandt byggefirmaer og i industrien.

Morten Lau Schou, 27 år er ansat som Salgskonsulent i Hovedstadsområdet. Han er forsikringsuddannet og har tidligere arbejdet som kunderådgiver hos Tryg Forsikring. De seneste år har han været ansat hos den danske importør og forhandler af Caterpillar entreprenørmaskiner, Pon Equipment, hvor han har haft fokus på salg af eftermarkedsprodukter.

Tætte og værdiskabende kunderelationer har højeste prioritet for GSV, og GSV har en lang række dygtige salgs-og materielkonsulenter, både ved telefonerne og ude i marken, for at servicere vores kunder bedst muligt.

Yderligere oplysninger:
Salgsdirektør Carsten Nielsen | Mobil: +45 29 64 16 17 | E-mail: cni@gsv.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
G.S.V. Materieludlejning A/S

Baldersbuen 5
2640 Hedehusene
Danmark
G.S.V. Materieludlejning A/S

Send til en kollega

0.137