Fronius svejsning i en digitaliseret verden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Se nyhederne på Schweissen und Schneiden i Düsseldorf

På Schweissen und Schneiden i Düsseldorf præsenterer Fronius en helt ny produktserie til manuel TIG svejsning. MagicWave 230i og TransTig 230i er de første Fronius strømkilder, som kan kommunikere med andet udstyr, som anvender Bluetooth, WLAN og NFC teknologi. Manuelt svejseudstyr er absolut ingen undtagelse i forhold til de stadigt stigende krav om tilslutningsmuligheder. Fronius TIG løsningerne – MagicWave 190 og 230i samt TransTig 230i – er oplagte løsninger til applikationer, som kræver svejsesømme af meget høj kvalitet og med perfekt fremtoning.

En anden innovation
En anden innovation fra Fronius gør det muligt for brugerne at løse en bred vifte af daglige udfordringer på den fleksible måde: TransSteel 2200 kombinerer MMA elektrodesvejsning, MIG/MAG og TIG svejsning i en enkelt strømkilde til varierende opgaver. TransSteel 2200 er karakteriseret ved brugervenlighed, robust opbygning og driftssikkerhed i mange år. Men en vægt på kun 15,5 kg er den én af de mest kompakte strømkilder til manuel svejsning.

Unik nyhed
Fronius byder herudover på en anden unik nyhed, nemlig en mekaniseret applikation til TIG svejsning, således at effektiviteten kan højnes, uden at der gås på kompromis med kvaliteten af svejsesømmen. Med den nye proces, som hedder ArcTig, mindskes behovet for forberedende arbejde og efterjustering betydeligt, ligesom der opnås langt højere svejsehastigheder end ved konventionel TIG svejsning

Schweissen und Schneiden finder sted den 25. - 29. september. Læs mere om messen her 

Se mere om Fronius´s stand her

Løwener er på messen alle dagene. Vil du booke et møde allerede, så kontakt en af os.

Ken M. Hansen på mobil nr. 4064 3041, kmh@loewener.dk
Erik E. Jørgensen på mobil nr. 4064 3030, eej@loewener.dk
Peter Rosager Lund på mobil nr. 43 200 309, phr@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Fronius_Stand

Send til en kollega

0.131