Se det på HI 17: Overvågning af malerpumpen skaber bedre økonomi

| Medlemsnyhed | Indrykket af LINDLARSEN A/S

LINDLARSEN udstiller Graco’s nye Merkur air-mix anlæg med DataTrak, der er præmieret som 2-stjernet HI MARKS nyhed. DataTrak overvåger anlægget elektronisk både ift. slitage og lakforbrug, og er således en økonomisk gevinst.

LINDLARSEN udstiller igen i år på HI med spændende og relevante nyheder fra deres forbrugs- og tilbehørsprogram, og som noget helt nyt, forhandles nu også det anerkendte amerikanske fabrikat, Graco, som i dag er verdens førende virksomhed inden for væskehåndteringssystemer.

LINDLARSEN viser et bredt udvalg af Gracos lakpumper- og sprøjteudstyr, et 2KE farvemixanlæg, sprøjtepistoler, dyser og tilbehør.

Desuden præsenteres Gracos nye Merkur air-mix anlæg med DataTrak. Denne spændende nyhed har fået prædikatet som 2-stjernet HI MARKS nyhed.

DataTrak overvåger anlægget elektronisk både ift. slitage og lakforbrug, og er således en økonomisk gevinst i forhold til traditionelle anlæg, da levetiden på pumpen gennem optimal drift forlænges væsentligt

De nye Merkur-pakkeløsninger, som består af både pumpe, pistol og slanger, udmærker sig ved nem indstilling af pumpehastighed, tæller til registrering af forbrugt maling og vedligeholdelsesplan. Ligeledes er Merkur udviklet til at give en jævn og bedre dosering, der resulterer i en optimal finish og miljø.

Udover Graco leverer LINDLARSEN fortsat Binks og DeVILLBISS, ligesom de store BanDo pumper også er at finde i sortimentet.

 Flere informationer om nyhederne kan indhentes hos:

 LINDLARSEN A/S

www.lindlarsen.com

Tlf. 9626 9626

HI 17 – Hal D, stand 3412

BITVA Lounge


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LINDLARSEN A/S

Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
LINDLARSEN A/S

Billeder & videoer

graco3

Send til en kollega

0.173