Intelligent processtyresystem nedbringer fejl!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

PivotWare er en omfattende processtyringsplatform, som styrer operatørerne sikkert gennem forskelligartede monteringsopgaver, som led i en automatiseret proces! Få en demo på Hi-messen d. 3. - 5. oktober på stand M9950

AVN Teknik lancerer PivotWare under Hi-messen, d. 3. - 5. oktober i Herning, hvor det er muligt at få en demonstration, på stand M9950 i hal M.

Industri 4.0
Den industrielle revolution – industri 4.0 skaber et helt nyt internetforum, hvor maskiner kommunikerer med hinanden, udveksler data og muliggør en hidtil uset grad af intelligens og automatik.

Tidligere kunne en montagearbejder udføre den samme opgave, på samme linje, dag efter dag – den tid er forbi. I dag stilles der krav om at kunne mestre et omskifteligt fremstillingsmiljø, hvor der er hyppige skift mellem forskellige operationer og arbejdsopgaver.  

Traditionel træning i disse færdigheder tager tid, og udviklingen i teknologien kan gøre færdighederne forældet meget hurtig. Så hvordan sikrer vi, at moderne montagearbejdere - hurtigt kan få adgang til de oplysninger, som de har brug for, så de kan udføre forskellige montageopgaver effektivt og med minimale fejl?

Desoutters PivotWare
PivotWare er en omfattende processtyringsplatform, som styrer operatørerne sikkert gennem forskelligartede monteringsopgaver, som led i en automatiseret proces. En grafisk illustration ledsaget med tekst på skærmen viser præcis, hvilke værktøjer og komponenter der skal anvendes og hvornår.

PivotWare systemet verificerer, at hvert eneste trin er gennemført korrekt, før operatøren kan gå videre til næste trin. Platformen kan programmeres ved hjælp af de medfølgende softwareværktøjer, derfor kan der hurtigt foretages justeringer og tilpasninger til ændrede produktionskrav – uden behov for ekstern assistance.

Automatiseringen vil fortsætte med at skabe nye udfordringer, derfor vil intuitive interfaces, som Desoutters PivotWare, blive en stadig vigtigere del af optimering i produktionen.  

Sporbarhed, bespændingshistorik, og dokumentation
PivotWare platformen leverer ikke kun forbedret kvalitet, arbejdsproces og øget volumenproduktion i automatiserede miljøer. Desoutters PivotWare understøtter også validering og sporbarhed, da der i højere grad lægges vægt på dokumentation af bespændingerne og bespændingshistorik, så det er muligt hele tiden at analysere bespændingsprocessen.  

Kontakt AVN Teknik på 70 20 04 11- we know how! 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.12