23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Preeflow-familien vokser – Eco-PEN330 dispenser til mikrodispensering

Nyudviklet Eco-PEN330 mikrodispenser fra Preeflow by ViscoTec kan dosere en-komponente medier ned til 0,002 ml.

Et mindre væskekammer end på andre Preeflow-dispensere gør, at den fyldes hurtigere, og den er derfor særligt effektiv ved dispensering af højviskose medier i små mængder og ved dosering med langsomme dispenseringscyklusser. Dispenseren henvender sig bl.a. til brancher som er kendetegnet ved miniaturisering.

En præcis mekanik kombineret med den mest moderne digitale styreenhed sætter nye standarder inden for repeterbar dosering i meget små mængder. Dispenserens sofistikerede teknologi og høje kvalitet sikrer en perfekt mikrodispensering og den kan dosere mængder ned til 0,002 ml. pr skud uafhængigt af temperatur, tid, tryk og viskositet. Det mikroprocessorstyrede system giver en doseringsnøjagtighed på ± 1 % og en gentagelsesnøjagtighed på mere end 99 % ved dosering af både lav- og højviskose medier.

Eco-PEN330 – Det næste trin i evolutionen
Sammenlignet med Eco-PEN450 er Eco-PEN330 endnu mere præcis. Dens væskekammer er mindre, hvilket betyder, at den fyldes på kortere tid. Dette er især vigtigt ved dispensering af højviskose medier i små mængder og ved dosering med meget langsomme dispenseringscyklusser.

Eco-PEN330 og Eco-PEN450 har de samme installationsdimensioner, og det et derfor nemt at skifte fra den ene til den anden uden at skulle ændre på doseringssystemets parametre, og den kan ligeledes anvendes sammen med den gennemprøvede controller Eco-CONTROL EC200-K. Endnu en fordel er, at den nye Eco-PEN330 er nemmere at rengøre end dens lillebror Eco-PEN300.

Teknologien bag Preeflow Eco-PEN330
Preeflow Eco-PEN330 er et roterende og fuldstændigt tryktæt forskydningssystem til en-komponent volumetrisk dosering med selvforseglende rotor/stator design. Med denne dispenser opnås en nøjagtig en-komponent dosering med maksimal volumetrisk præcision, hvor påføringshastigheden af prikker og perler kan tilpasses til sporhastigheden. Tilbagesugningsfunktionen sikrer en ren og kontrolleret lukning for dosering af mediet og forhindrer efterfølgende dryp.

Særlige applikationer kræver særlige løsninger
Eco-PEN330 er særligt velegnet til mikrodispensering – kort sagt applikationer der kræver præcision, høj gentagelsesnøjagtighed og pålidelighed. Typiske applikationer er perledosering, forsegling, prikdosering, glob top og indstøbning inden for optik, fotonik, medico, biokemi, elektronik og halvlederfremstilling – brancher som bl.a. er kendetegnet ved miniaturisering. Det er netop hvor Eco-PEN330 finder sine anvendelsesområder og opfylder de individualiserede kundekrav.

Specifikationer

  • Ren volumetrisk dosering - med "uendeligt stempel"-princip
  • Meget bredt viskositetsområde – fra vandige til højviskose væsker
  • Præcis volumenkontrol - uafhængig af tryk, temperatur og tid
  • Min. doseringsmængde 0,002 ml
  • Volumen flow: 0,2 - 3,3 ml/min.
  • Max. doseringsnøjagtighed ± 1 %
  • Gentagelsesnøjagtighed > 99 %
  • Doseringstryk: 16 til 20 bar


Har du spørgsmål til dispenseren, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk

Læs mere om på vores hjemmeside

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Kontaktperson

ASH
Astrid Søndergaard Harkjær
Marketingkoordinator
ah@diatom.dk

Send til en kollega

0.048