23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med ready2_spray lakerer robotten selv

- Kompakt robot fra KUKA sprøjtelakerer både glas, metal, plast og træ

KUKA og Dürr har i fællesskab udviklet et robotsystem til automatisk sprøjtelakering af glas, metal, plast og træ.
– Præcis, som navnet ready2_spray antyder, er det bare at slutte enheden til lysnettet og starte, siger Joacim Lorentsson, salgschef hos KUKA Nordic.  

Systemet leveres som en integreret enhed. Den indeholder en kombination af førsteklasses teknik til automatisk påføring af lak fra Dürr og en af de kompakte robotter i KUKAs serie KR Agilus. De matchende komponenter fra de to globalt førende virksomheder er naturligvis testet sammen og fuldt ud kompatible.

– Det er en unik kombination, som ikke tidligere har været at finde på markedet. ready2_spray er en fremragende løsning til de fleste industrivirksomheder, som ønsker en enkel automatisering af sprøjtelakeringen for at undgå manuelt arbejde, siger Joacim Lorentsson.

Behovet for helt automatiseret sprøjtelakering i høj kvalitet er generelt set steget inden for industrien.
– ready2_spray er endnu en løsning i vores serie ready2_ use, og den kommer på markedet i rette tid. Systemet er virkelig en sand innovation til industriel sprøjtemaling.

Robotfamilien KR Agilus indeholder mindre seksaksede robotter, og den rette model vælges ud fra den rækkevidde, som robotten kræver. Den integrerede løsnings kontrolskab indeholder både bevægelsesstyringen for robotten og processtyringen for sprøjtemaleapplikationen.

Teknologien i hvert enkelt robotsystem skræddersys til den pågældende kundes behov, og alt gøres klar hos Dürr før levering.
– Derefter er det muligt at foretage en hurtig installation af ready2_spray hos kunden. Løsningen garanterer en effektiv proces med konstant høj kvalitet på farvefinishen. 

ready2_spray fungerer både til påføring af opløsningsmiddelbaserede lakker og til vandbaserede enkelt- og tokomponentmalinger. Systemet kan udstyres med tilpassede doseringspumper, trykregulatorer og anordninger til skift af maling.
Det nye sprøjtemalesystem er desuden fuldt forberedt for Industri 4.0.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047