23948sdkhjf

Aircold Intelligent Køling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Aircold er et autoriseret ingeniør- og kølefirma som er grundlagt i 1998. Vi er dansk specialist i energirigtige kølesystemer og leverer professionelle løsninger til den danske erhvervssektor.

Vores vision er at levere energioptimale og driftssikre kølesystemer. Vi har referencelisten fuld af tilfredse kunder, heriblandt er Danfoss, DTU og Rockwool.

Aircold Intelligente køling er et komplet kølesystem med interaktion mellem alle komponenter. Køleanlæg, pumper, ventiler, ventilatorer, frikøleanlæg osv. passer perfekt sammen og reguleres af en fælles intelligens. Dette sikrer adaptiv køleydelse i præcis relation til det aktuelle kølebehov. Resultatet er driftssikker og energirigtig køling. Kølesystemet leveres med online brugerflade, der kobles direkte på Aircold Supervision.

Aircold er totalleverandør af kølesystemer og klimaanlæg til den danske erhvervssektor. Vi tilbyder Danmarks bedste løsninger inden for serverkøling, og er ekspert i komplette kølesystemer med bl.a. InRow, InRack og downflow køling. 

Tilmed dig vores Nyhedsbrev og vær altid opdateret med de nyeste køleløsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.131