23948sdkhjf

Den rigtige pris på rustfrit stål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Sanistål har adgang til det bredeste og dybeste sortiment af rustfrit stål i Danmark, samt adgang til adskillelige værker, servicecentre og grossister i Europa. Priserne er naturligvis konkurrencedygtige.

Sanistål har øget sit fokus på rustfrit stål og tilført salgsorganisationen en høj grad af viden om prisstrukturen og prisudviklingen på markedet. ”Det betyder, at vores kunder kan være helt trygge ved, at vi har konkurrencedygtige priser på det rustfrie stål, for vi ved, hvordan priserne udvikler sig, og hvordan man prissætter rustfrit stål,” siger produktchef Morten Wiinholt.

 

Store og specielle opgaver

Sanistål har adgang til Danmarks bredeste og dybeste sortiment af rustfrit stål og kan levere rør, stænger, plader og fittings fra dag til dag. ”Derudover har vi adskillige udenlandske samarbejdspartnere, som hjælper os med både større og mindre opgaver. Det betyder, at vi kan skaffe stort set alle legeringer, dimensioner og overflader, og vi har adgang til rustfrit stål i alle mulige eksotiske kvaliteter,” siger Morten Wiinholt.

Det gælder bl.a. duplex og superduplex, EN 1.4539, EN 1.4835 (253MA) og mange flere. Derudover kan Sanistål også klare de store opgaver og har adgang til nogle meget konkurrencedygtige leverandører på fixmålsplader, coils mm.

 

Hele paletten

”Vi vil meget gerne tage hånd om kundernes mere specielle opgaver. Det særlige ved Sanistål er, at vores sælgere er vant til selv at agere indkøbere. De ved, hvilke udenlandske leverandører, de skal gå til, når de skal finde specielle kvaliteter,” siger Morten Wiinholt.

Den direkte kontakt mellem sælgerne og de udenlandske leverandører gør, at Sanistål kan klare specialopgaver hurtigt og effektivt. Derudover er det unikke ved Sanistål, at kunderne ikke kun kan få alt inden for stålprodukter – faktisk har de adgang til 130.000 varenumre i Sanistål, som de kan få fra dag til dag.

”Udover vi er stærke til sort stål, aluminium, blankt stål og metaller, så kan vores kunder få hele paletten af produkter til byggeriet og industrien samlet hos os og til konkurrencedygtige priser,” siger Morten Wiinholt.

Se hele sortimentet af rustfrit stål her >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.173