23948sdkhjf

Techpartners driver udviklingsprojekt af nyt conveyor system til offshore

| Medlemsnyhed | Indrykket af Techpartners ApS

Techpartners er hyret ind af Ellegaard Components som konsulent og projektleder på et Eurostars projekt med udvikling af nyt conveyor system til offshore.

Anlægget der installeres på boreplatforme, skal transportere borekaks og borevæsker fra sorteringsanlæg til affaldscontainer. Borekaks er knust stenmasse, der under boring efter olie og gas bliver transporteret op til overfladen sammen med borevæske. Kaksen sendes igennem et sorteringsanlæg og restprodukt transporteres derefter til container.

Cubelink er et lukket dropbelte system, der udvikles i henhold til NORSOK standarder og godkendes til ATEX zone-1. Konstruktion og komponenter produceres i rustfri syrefast med brandhæmmende og olieresistente gummimaterialer til drop belt.

Ellegaard Components samarbejder med Force Technology omkring udvikling af absorberende materialer til opsamling og aflevering af væsker, der transporteres i det lukkede conveyor system. Ligeledes samarbejdes med Cubility i Norge, som er førende indenfor udvikling og produktion af systemer til sortering af borekaks.

Den færdigudviklede Cubelink vil kunne løse mange forskellige transportudfordringer både off- og on-shore. Anlægget vil kunne skaleres op og ned i forhold til kompleksitet, og den lukkede dropbelte bevæger sig nemt omkring hjørner og op af stigninger. Drop beltet kan åbnes op og fyldes hvor som helst, ligesom tømmestationen placeres som ønsket, hvormed systemet giver maksimal fleksibilitet og anvendelsesmuligheder.

Se demovideo

Medlemsnyhed

Indrykket af
Techpartners ApS

Kronhjorten 192
9530 Støvring
Danmark
Techpartners ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172