23948sdkhjf

Radan 2018 R1 fokuserer på CAD / CAM og Industry 4.0

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Edge-Team, den danske forhandler, fortæller at Radan tager et stort fremskridt med teknologi rettet mod at hjælpe metalpladefabrikanter

med at implementere Industry 4.0 ”smart factories” i den nyeste version, samt at Radan nu vil udstede to nye udgivelser om året.

Radan sigter mod at få de nyeste opdateringer til kunder hurtigst muligt. Efter udgivelsen af Radan 2018 R1 skal kunderne ikke arbejde med software der ikke er ældre end 6 måneder.  

Den nye version indeholder en række elementer af ny og forbedret funktionalitet, der specifikt fokuserer på "engineering of parts" processer. Udviklere arbejder nu på at adskille Radan i to forskellige aspekter: Den traditionelle generering af NC-kode til CNC maskiner og ”engineering of parts”

”Radan er ikke længere bare et CAM-system. Det spiller nu en vigtig rolle i forbindelse med at sikre , at metalpladefabrikanterne er rustet bedst muligt til at implementere Industry 4.0,” siger Ken Nicolai Ingstrup, direktør ved Edge-Team, den danske eneforhandler af Radan. Et eksempel på dette er Radmanager. Systemet accepterer nu tilbagemelding fra produktion til bearbejdningsstatus. Denne forbedrede forbindelse mellem produktion og logistik betyder at lagerstyring og ordrebehandling straks kan opdateres.

Radquote ser nu på alle aspekter, der påvirker omkostninger ved pladebearbejdning, f.eks. hvor mange bøjninger der kræves, hvor mange drej eller flip der kræves, og om der er brug for en anden operatør. Derudover beregnes prisen for en hel 3D-assembly, i stedet for individuelle dele. Brugeren kan se et komplet assembly-tree og den samlede pris.

Disse bøjningsomkostninger – både for individuelle dele og komplette samlinger – og informationsstrømmen mellem produktion og Radmanager vil bidrage betydeligt til at lette den næste generation af pladeproduktion.

Med de forbedrede CAD / CAM-funktioner, optimerer Radan 2018 R1 endestop ved automatisk bøjning. Endestop er sikrere og antallet af bevægelser er reduceret mellem bøjninger.

Derudover kan en forbedring af default views gøre det muligt for designere at få en front view, side view eller isometrisk visning med det samme i både Radbend og Radan 3D.

Profilering har fået en del opdateringer. Bland andet hatching, som muliggør finskrift på metal, forbedret flycutting, som giver produktion uden stop og forbedret placering af tags.

Et nyt batch nesting system er udviklet, prognoser viser forbedret materialeforbrug med omkring 9 procent over et år. En ny algoritme giver en anden tilgang til optimering af mange nests. Softwaren ser nu på alle emner og nests og reducerer antallet af plader i stedet for at fokusere på, hvor meget hver enkel plade er optimeret.

Nye muligheder er tilføjet for at optimere pladerester på stansemaskiner.

Anvendeligheden af Radan CAD/CAM er yderligere forbedret med:

·         Radan 2018 R1 omfatter en mere naturlig måde at manøvrere rundt om for at vælge funktioner.

·         Med et klik kan man opdatere lagerlister i nestprojekter.

·         Forbedringer i processen med at skifte programmer fra en maskine en andet.

Hør mere om Radan hos Edge-Team, der også forhandler Edgecam og SolidWorks.

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.094