23948sdkhjf

Effektive zoneventiler på meget lidt plads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Zoneventiler fra Belimo lukker helt tæt, og kuglen i ventilen er designet, så det minimerer risikoen for, at den stopper til. Dermed har vi elimineret to væsentlige kilder til energitab, og det gør Belimos zoneventiler særdeles effektive i brug.

Utroligt lavt eneriforbrug
Desuden er strømforbruget på zoneventilerne og de dertilhørende aktuatorer meget lavt. Det er helt op til 95% lavere end strømforbruget på tilsvarende zoneventiler. Du sparer alt i alt mange driftsomkostninger, når du vælger Belimos zoneventiler. Jo flere zoneventiler der er i systemet desto større besparelse.

Markedets mindste pladskrav
Samtidig er Belimos zoneventiler uhyre kompakte. Den trykafhængige QCV-ventil har en installationshøjde på kun 110 mm – inklusiv aktuator. Og den trykuafhængige PIQCV-ventil er vi ret sikre på, er den mindste trykuafhængige zoneventil på markedet. Den er designet, så den tilhørende CQ-aktuator kan klikkes på uden brug af værktøj, og sammen med det minimale behov for plads gør det installationen af Belimos zoneventiler lige så effektiv og sikker, som ventilerne er i sig selv.

Se Bellimos udvalg af zoneventiler her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.107