23948sdkhjf

Få det forkromede overblik over projekterne!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordjysk Kodeindustri ApS

Med den seneste opdatering til Q5, kan du på et øjeblik danne dig et samlet overblik over status på alle dine igangværende projekter.

Nyhed
Q5 projekt er Nordjysk Kodeindustris software til projektstyring og bemandingsplanlægning.

Den seneste opdatering indeholder blandt andet en ny kolonne på projektoversigten, som viser status på hvor langt hvert enkelt projekt er p.t.

Er bemandingen eksempelvis ændret i løbet af projektperioden, så der arbejdes mindre på projektet end først planlagt, vil statusbaren blive rød for at signalere at vi er bagud med arbejdet.

Se videoen som er vedlagt artiklen.

Bemandingsplan
På medarbejderoversigten kan du se alle medarbejderne, og samtidigt hvilke opgaver de er bookede på i de næste par uger. Det er nemt at danne sig et overblik over hvem der er ledige til nye opgaver, og hvem der evt har ferie indenfor den nærmeste fremtid og så videre. Man oplever fra tid til anden, at der bliver brug for at trække medarbejdere over på et projekt. Årsagerne kan være mange. Men i Q5 er det nemt at ombooke medarbejderne, og konsekvensen for de berørte projekter, som medarbejderne flyttes fra og til, ses med det samme på projektoversigten.

Tidsregistrering
Medarbejderne kan stemple ind og ud fra projekterne direkte i Q5.
Timer kan også meldes ind, enten udefra via import fra NAV, C5 eller andet ERP. - eller via vores tidsregistreringsapp på medarbejdernes telefoner.
De forbrugte timer posteres ind på de berørte projekter, hvor man efter evt validering af projektlederen, kan følge det aktuelle tidsforbrug.

Projektstyring
Styr timeforbruget på opgaverne i forhold til det budgetterede timetal, og i forhold til projektets deadline. Du kan følge opgavens forskellige faser, hele vejen gennem projektet til rettidig aflevering.

Certifikatoverblik
Medarbejdernes certifikater afspejler selvfølgelig medarbejdernes kompetencer. Men de bruges også som dokumentation overfor kunderne. Dette hjælper Q5 dig med nemt at håndtere. Nogle certifikater udløber og skal fornyes. Vi sørger for at intet bliver glemt: Q5 sender emailvarslinger om certifikater hvor udløbsdatoen nærmer sig.

Dokumenthåndtering
Adgang til personlige informationer skal i forhold til EU's persondataforordning styres og begrænses. Dette håndteres i Q5, så kun relevante medarbejdere har adgang til dokumenter hvor personlige oplysninger ikke er sløret eller fjernet.

Læs mere på www.NJKI.dk eller www.Q5.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordjysk Kodeindustri ApS

Tostrupvej 52, Godthåb
9230 Svenstrup J
Danmark
Nordjysk Kodeindustri ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.137