23948sdkhjf

Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødevareindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Center for Hygiejnisk design

Bliv tanket op på praksisnær viden om, hvordan din forretning kan blive styrket ved at udnytte nye værktøjer til optimering af værdikæden samt hvordan dette understøttes af avancerede og banebrydende sensorprincipper.

Udnyttelse af data til forbedring af virksomheders forretningspotentiale kommer til at spille en stor rolle fremadrettet. Derfor er det essentielt at have styr på dels tilvejebringelse af valide måledata og dels at kunne relatere dem relevant til den samlede fremstillingsproces.
Målet med dagen er at øge fødevaresektorens viden om udnyttelse af data til optimering af processer samt at præsentere nye sensorer og sensorprincipper, som kan understøtte forretningen på nye måder. Tillige får teknologivirksomheder og fødevareproducenter øget inspiration til, hvordan datahåndtering og sensorer kan medvirke til at skabe større værdi i form af bedre processtyring og nye muligheder for beslutningsunderstøttelse

Arrangementet holdes på DTU i Kgs. Lyngby den 1. marts 2018 og deltagelse er gratis.

Læs mere på hjemmesiden http://staalcentrum.dk/event/symposium-vaerdikaedeoptimering-foedevareindustrien/

Tilmelding: http://staalcentrum.dk/event/symposium-vaerdikaedeoptimering-foedevareindustrien/

 

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Center for Hygiejnisk design

Søltofts Plads
Bygning 222
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Center for Hygiejnisk design

Send til en kollega

0.154